İtalyan otomobil üreticisi Fiat ile Renault, hafif ticari araç üretimi ve temini konusunda anlaşma imzaladı.
Ekonomi
Bakan Zeybekci de İsrail markalarını boykota destek verdi
Emeklilere erken maaş ödemesi yarın başlıyor
Son 3 sezondur 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde oynayan ve adeta Kanuni Sultan Süleyman rolüne hayat veren Halit Ergenç’in bu sezon ne yapacağı en çok merak edilen konulardan biri..
Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın seçim kampanyası için açılan hesaba dün itibarıyla 361 bin 411 lira bağışta bulunuldu.
Hakim ve savcıların Yargıtay ve Danıştay üyeleri dahil tamamının maaşlarında önemli ölçüde iyileştirmeler yapacaklarını ifade eden Adalet Bakanı Bozdağ, Maliye Bakanlığı ile son rötuşlar üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Tüketicilerin bankalarla başı bu kez dosya masrafını geri alma konusunda dertte. Bankalar dosya masrafının iadesinde gerekli olan dekontu ya vermiyor ya da 50-80 lira talep ediyor.
ABD'nin ikinci büyük şirketi RJ Reynolds, kocası 1996'da akciğer kanserinden ölen ABD'li kadına 23.6 milyar dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.
Coca-Cola Türkiye, şirketin gelirinin İsrail’e aktarıldığı iddiasının tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, ekmeğin fiyatını soran Akit gazetesi Ankara temsilcisi Yener Dönmez'e fiyatları söyleyerek, "Cevabım yeterli değilse siz benim ağzımdan istediğiniz cevabı yazabilirsiniz. Çünkü sizin adetinizdir." dedi.
Pasaportunu yenilemek üzere emniyet müdürlüklerine giden vatandaşlar kötü bir sürprizle karşılaştı.
Ekonomi yazarı Uğur Gürses, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın, 10 Ağustos'tan sonra kabinede yer almayacağını yazdı
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, şirketinin 42 milyon TL’ye arsa aldığı iddialarını yanıtladı
Petrol fiyatları bugün geçen haftaya göre daha düşük seviyeden işlem görse de gözler Gazze saldırıları ve Ukrayna’da.
Milyonlarca emekli, promosyon görüşmelerinden çıkacak neticeye kilitlendi.