Emre yine İstanbul'da kalabilir!

Bir süredir ABD MLS ve Avustralya seçeneklerini değerlendiren Emre, ailesinin İstanbul'da yaşamak istemesinden dolayı transfer tekliflerini yeniden masaya yatırdı.

Emre yine İstanbul'da kalabilir!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu dönemi resmen sona erdi. Fenerbahçe ile olan sözleşmesini yenilemeyen Emre Belözoğlu için birbirinden farklı iddialar gelmeye devam ediyor. Bir süredir ABD MLS ve Avustralya seçeneklerini değerlendiren Emre, ailesinin İstanbul'da yaşamak istemesinden dolayı transfer tekliflerini yeniden masaya yatırdı.

DAHA ÖNCE DE TEKLİF VARDI

Kariyerine iki yıl daha devam etmek isteyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcunun bir süredir Medipol Başakşehir ile görüştüğü ortaya çıktı. Abdullah Avcı'nın da takımda görmek istediği Emre Belözoğlu için Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ bir kez daha devreye girdi ve milli futbolcu ile görüştü.

Emre Belözoğlu'na 2 yıllık teklif sunan Gümüşdağ'ın "Gel kaptanımız ol" dediği Emre Belözoğlu, Gümüşdağ'dan düşünmek için süre istedi. Özellikle Avustralya'dan ciddi teklifler alan Emre'nin ailesi ile son kez görüşüp son kararını verecek.

Kaynak:Sporx