Erkan Zengin'in babasından flaş açıklama: Oğlum o kulübün PAF takımında oynayacak

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Erkan Zengin'in babasından flaş açıklamalar geldi.

Erkan Zengin'in babasından flaş açıklama: Oğlum o kulübün PAF takımında oynayacak

AjansHaber'de yer alan habere göre; Transferde Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında kalan yıldız futbolcunun babasından bomba gibi açıklamalar geldi.

SNEİJDER'DEN BİLE FAZLA KONUŞULDU

Daha devre arası transfer sezonu açılmadan Türkiye piyasasını allak bullak eden, 3 büyük kulübü karşı karşıya getiren ve özellikle Trabzonspor'la Fenerbahçe arasında yeniden büyük bir rekabeti başlatan yıldız futbolcu Erkan Zengin'in, rahatsızlığını öne sürerek Eskişehirspor'un kamp programına katılmadığı ortaya çıktı. Kulübe doktor raporunu gönderen ve Türkiye'ye 1 hafta daha dönmeyeceğini belgeleyen deneyimli oyuncunun babası Yılmaz Zengin, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında yaşanan çekişmeyi ve Erkan Zengin'in Türkiye'ye neden gelmediğini AjansHaber'e açıkladı. Erkan'ın kulak iltihabından dolayı uçağa binemediğini ve doktordan 1 hafta rapor aldığını söyleyen Yılmaz Zengin, klas futbolcunun transfer söylentilerine de değindi.

İşte Yılmaz Zengin'in açıklamaları;

ERKAN ZENGİN FENERBAHÇE DİYOR BAŞKA BİR ŞEY DEMİYOR


Öncelikle şunu söylemeliyim ki biz Eskişehirspor'u da, Trabzonspor'u da çok seviyoruz, takımlar arasında ayırım yapmıyoruz. Oğlumun Eskişehirspor kulübünden 600-700 bin Euro alacağı vardı, Erkan'da alacaklarına karşılık kulübü icraya verdi ve beklemeye geçti. Daha sonra Mesut Hoşcan Erkan'a "sen dosyayı geri çek biz seni serbest bırakalım" demiş. Erkan'da bildiğiniz gibi Eskişehirspor'da parladı, oranın ekmeğini yedi ve teklif kabul etti. Erkan devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'yle görüştü ve o kulüple anlaşmaya vardı. Tam işler bitti derken araya Eskişehirspor yönetimi girdi ve "senin paranı yatırdık, yine bizim oyuncumuzsun biz nereye istersek seni oraya satacağız" demiş. Erkan bu duruma çok üzüldü ve sinirledi. Çocuk Fenerbahçe'de oynamak istiyor, çünkü Fenerbahçe'ye vermiş olduğu bir söz var. Erkan Trabzonspor'a gitmeyi kesinlikle düşünmüyor. Trabzonspor'u çok seviyoruz ama Erkan istemedikten sonra…

TÜRKİYE'YE DÖNERSE PAF'A İSVEÇ'TE KALIRSA EN BÜYÜK KULÜPTE OYNAR

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a teklif ettiği ücretle Trabzonspor'un ( 2,250 bin Euro) Eskişehirspor'a teklif ettiği ücretin arasında fazla bir fark yok. Bence bu işi artık yokuşa sürmeye gerekte yok. Öpüşüp sarılsınlar, el sıkışsınlar bu iş bitsin. Eğer Fenerbahçe transferi olmazsa Erkan Türkiye'ye geri döner Eskişehirspor'un PAF takımıyla çalışmalara başlar. İsveç'te futbol hayatına devam etmek isterse onu şu anda almayacak kulüp yok. Hepsi sıraya girer. Göteborg, Malmo hatta eski kulübü Hammarby yine birinci lige çıktı, Erkan için ölürler, bunların hiç birine gerek yok. Eskişehirspor'dan anlayış bekliyoruz.

Ajans Haber