Fenerbahçe için büyük gün!

Aziz Yıldırım muhalefetin karşısına çıkıyor!

Fenerbahçe için büyük gün!

Fenerbahçe’de beklenen gün geldi çattı... Sarı-Lacivertliler’in Başkanı Aziz Yıldırım, bugün basının karşısına çıkacak ve gündeme dair birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunacak. Herkesin merak ettiği birçok konu, belki de bugün Yıldırım’ın ağzından çıkacak kelimelerle açığa kavuşacak. Yargıtay’ın şike ile ilgili dosyayı geri göndermesi, Yıldırım ve ekibinin Olağanüstü Kongre kararı alması, UEFA’nın verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezasının Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından da onaylanmasıyla ilgili olarak Başkan’ın, neler diyeceği büyük bir merakla bekleniyor. Daha önce CAS sürecinin ardından yöneticiler açıklamalarda bulunurken, şimdi de Yıldırım, sahne alacak. Fenerbahçe’nin 1 numaralı isminin yanında ayrıca CAS sürecinde birlikte çalıştıkları Almanya merkezli Martens Hukuk Bürosu avukatları da hazır bulunacak.

İŞTE FENERBAHÇE'DE OLASI BAŞKAN ADAYLARI!

Yeni yol haritası...

Gazetelerin ve televizyon kanallarının sorumlu yazarları, müdürleriyle birlikte Faruk Ilgaz Tesisleri’nde saat 13.00’te bir
yemek yiyecek olan Yıldırım, sonrasında gelecek adına gündem yaratacak ifadeler kullanacak. Başkana ilk başta sorulması beklenen soru ise kongrede bir kez daha başkanlığa adaylığını koyup, koymayacağı... Bununla ilgili olarak daha önce adaylığa sıcak bakmadığına dair sinyaller veren Yıldırım’ın, bu kez net bir ifade kullanması ve kamuoyunu aydınlatması bekleniyor. İkinci soru da, Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin eksiklikler nedeniyle dosyayı 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne geri göndermesi konusu. Sarı-Lacivertliler’de Yıldırım’ın, yaşadıkları süreçte kulübün haklarını nasıl korumaya çalışacaklarıyla ilgili yeni yol haritasını da, medyayla paylaşacağı ifade ediliyor.
Ayrıca Aziz Yıldırım'ın yıllardır basın toplantılarında ambargo koyduğu muhalif Fenerbahçe yazarlarının da toplantıya çağırılmış olması toplantıyı daha da ilginç hale getiriyor.