Fenerbahçe'de tek hedef Volkan Şen!

Transfer bombalarını bir bir patladan Fenerbahçe bir de yerli bomba patlatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de tek hedef Volkan Şen!

Fenerbahçe’de Volkan Şen aşkı yeniden alevlendi. Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcuyu ara transfer döneminde kadroya katmak istemiş, oyuncuyla anlaşma sağlanmasına rağmen Bursaspor ile orta yol bulunamamıştı.

Aziz Yıldırım, geçtiğimiz ay yapılan TFF seçimlerinde Volkan’a olan ilgilerini Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’na bir kez daha iletmişti. O dönem pazarlıklar yapılsa da transferde ağırlık yabancı oyunculara verildiği için görüşmeler durmuştu. Fenerbahçe, Volkan Şen için bir kez daha harekete geçti.

Fenerbahçe'de tek hedef Volkan Şen! - Resim: 1

Fenerbahçe, Yeşil-Beyazlılar’ın 4 milyon Euro’luk talebini düşürmeye çalışıyor. Yıldız futbolcu ise Sarı-Lacivertliler’e gitmeyi çok istiyor. Volkan bu talebini Bursaspor Yönetimi’ne de iletti. 27 yaşındaki yıldız artık tarafların anlaşmasını bekliyor.

Yerli kuralı gereği Fenerbahçe’nin 28 kişilik A takım listesine 14 Türk oyuncu yazması gerekiyor. Şu anki kadroda Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Serdar Kesimal, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Alper Potuk, Mehmet Topuz ve Uygar Mert Zeybek olmak üzere 12 yerli bulunuyor