Fenerbahçe'den Feghouli çıkarması

İtalyan Sportif Direktör Terraneo İspanya'ya transfere son noktayı koymak için gidiyor

Fenerbahçe'den Feghouli çıkarması
Fenerbahçe, Valencia'nın Cezayir asıllı Fransız oyuncusu Sofiane Feghouli için düğmeye resmen basıyor. İtalyan Sportif Direktör Terraneo bu hafta içinde İspanya'ya giderek Valencia ile masaya oturuyor.

Fenerbahçe transfere doymuyor...

Son olarak Ozan Tufan ve Volkan Şen'i bitiren Sarı-Lacivertli yönetim rotayı bu kez Valencia'da forma giyen ve 'Yeni Zidane' olarak ünlenen Feghouli'yi bitirmek için harekete geçti.

Kanatlarda ve orta sahada gösterdiği başarılı performansla tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Cezayir asıllı Fransız yıldızı Teknik Direktör Pereira'nın çok istediği öğrenildi.

Portekizli hocanın Başkan Aziz Yıldırım'a, "İnanılmaz bir yetenek. Fenerbahçe'ye geldiği takdirde sadece Türkiye'de değil, UEFA Avrupa Ligi'nde de destan yazarız. Bu oyuncuyu transfer ederseniz onu birkaç sezon sonra çok astronomik bir rakama da satma şansınız olur. Bu konuda karar sizin" dediği belirlendi.

TRANSFER PAZARLIĞINI TERRANEO YÜRÜTECEK

Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo'nun Başkan Aziz Yıldırım'dan aldığı direktif üzerine bu hafta başında İspanya'ya giderek Valencia ile masaya oturacağı öne sürüldü.

Bonservis bedeli 10 milyon Euro olan Feghouli için indirim isteyecek olan Terraneo'nun 9 milyon Euro gibi bir rakamı teklif edeceği belirlendi. Fenerbahçe bu oyuncuyu bonservis bedeliyle alamazsa 1 sezonluğuna kiralama teklifi yapılacak.

Takvim