Fenerbahçe'den Rus yetkililere teşekkür

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada Rus yetkililere teşekkür edildi

Fenerbahçe'den Rus yetkililere teşekkür

Yarın Lokomotiv Moskova ile oynanacak karşılaşma için Rusya'ya giden Fenerbahçe, sorun yaşamadan ülkeye giriş yaparken, Rus yetkililere teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu rövanş maçı için 24.02.2016 Çarşamba günü (Bugün) İstanbul'dan Moskova'ya giden kafilemiz Rusya'da en iyi şekilde karşılanmış ve havalimanından otele geçişi de geniş güvenlik önlemleri altında hiçbir sorun yaşanmadan gerçekleşmiştir. Kafilemizin Moskova'da havalimanında karşılanışı ve otele geçişi sırasında gerekli şartları sağlayan ilgili tüm Rus yetkililere ve Moskova Büyükelçiliğimize teşekkür ederiz" denildi.

Sarı Lacivert Fenerbahçe kafilesinin havalimanından otele gidişinde üst düzey emniyet tedbirleri uygulandı.
UEFA Avrupa Ligi nihai 32 turunun rövanşında yarın Lokomotiv Rusya Başkenti Moskova ile karşılaşacak Fenerbahçe, Rusya'nın başkenti Rusya Başkenti Moskova'ya geldi.

Vnukovo Havalimanı'na gelen sarı-lacivertli kafile pasaport kontrolünde problem yaşamadı.

Çıkışta az sayıda taraftarın karşıladığı sarı-lacivertliler devlet protokolünün uygulandığı üst düzey emniyet önlemi altında havalimanından ayrıldı.

Alandan yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki konaklayacağı otele gidişinde 5 polis aracının eşlik ettiği Sarı Lacivert Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün geçişi sırasında, caddeler trafiğe kapatıldı. Aralıklarla yol kenarlarında da polislerin bulunduğu görüldü.

Öte yandan kafilede Sarı Lacivert Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu da yer aldı.