Fener'den Galatasaray'ı kızdıran poz!

Her maçta Galatasaraylı futbolcularla özdeşleşen o pozu bu defa Fenebahçe 11'i verdi!

Fener'den Galatasaray'ı kızdıran poz!
Fenerbahçe, Ligde bu sezon Saracoğlu'nda oynadığı son maçta Karabükspor'u Sow, Meireles, Emre ve Webo'nun golleriyle farklı mağlup etti.
Rize maçında kadın ve çocuklar önünde şampiyonluk kutlayan Fenerbahçe, Akhisar deplasmanında beklemediği bir yenilgi alınca Kadıköy'de yine aslarıyla çıktı sahaya. Ersun Yanal, şampiyonluk ilan edilmiş olsa da galibiyete doymayan taraftarın beklentisini karşılıksız bırakmamıştı. Futbolcular da Saracoğlu'nda sezon kapanışı kazanarak yapmak için büyük bir arzuyla mücadele edince Karabük fark yemekten kurtulamadı. Tribünlerin dinmek bilmeyen müthiş tezahüratı Kadıköy'ü inletirken, sarı-lacivertliler henüz ilk dakikadan itibaren sanki şampiyonluk maçı yapıyormuşçasına hırslı bir performans sergiledi. Kaleyi ilk yoklayan Mehmet Topal olurken, Kuyt, Sow, Emre peş peşe gol aradı Karabük karşısında. Kilidi açan ise Sow oldu. 15'te Meireles'in vuruşunda Waterman'dan seken meşin yuvarlağı önünde bulan Senegalli uzak direğe plaseledi: 1-0.
Gol sonrası sevinç görülmeye değerdi. Tüm oyuncular yedek kulübesinde buluşup teknik heyetle kucaklaşarak aile pozu verdi. Golden sonra da atakların ardı arkası kesilmedi. Waterman yaptığı başarılı kurtarışlarla Karabük'ü oyunda tutmaya çalışsa da 41'de Meireles farkı ikiye çıkardı. 44'te ise Emre, Sow'un soldan ortasında dömivoleyle topu ağlara gönderdi: 3-0. İkinci yarıda da görüntü değişmedi. Tribünlerin şarkılarıyla coşan Fenerbahçeli oyuncular daha fazla gol için saldırdı. Karabük duvar örse de son dakikada Caner'in sağdan kullandığı kornere ön direkte çok iyi yükselen Webo skoru tayin eden isim oldu. Böylece Fenerbahçe, Kadıköy'e 4-0'lık bir galibiyetle ve yenilgisiz veda etti.
Ersun Yanal: Gurur duyuyorum
Fenerbahçe, Kadıköy'de Karabükspor'u farklı yenerek, Kadıköy'de taraftarına muhteşem bir şölen yaşattı. Bu sezon Saracoğlu'nda kaybetmeyen sarı-lacivertliler ligin son haftasında Kayseri deplasmanına gidecek. Takımıyla gurur duyduğunu söyleyen Teknik Direktör Ersun Yanal, “Her türlü zorluğun üstesinden gelerek şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu şampiyonluğun Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Karabük karşısında da şampiyona yakışır bir futbol ortaya koyduk. Sezon boyunca bizi destekleyen vefakar taraftarımıza bu galibiyeti ve şampiyonluğumuzu hediye ediyoruz” diye konuştu.
Fenerbahçe'nin en golcüsü Sow
Bu sezon attığı gollerle şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Fenerbahçe'nin forvetlerinden Sow, Karabük karşılaşmasını da boş geçmedi. Senegalli yıldız attığı golle bu sezon 14. golüne ulaştı. Forvetlerden Emenike'nin ligde 12, Kuyt'ın 10, Webo'nun da 8 golü bulunuyor. Öte yandan Fenerbahçe'de Caner Erkin, Karabükspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Tecrübeli oyuncu sarı-lacivertlilerin son hafta Kayserispor'la deplasmanda oynayacağı maçta forma giyemeyecek.
Meireles'ten siftah
Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles, bu sezon ligdeki ilk golünü K.Karabükspor karşılaşmasında kaydetti. Kadıköy'deki mücadelede harika bir performans ortaya koyan Meireles, karşılaşmanın 41. dakikasında yaptığı vuruşla sezonu golle kapatmış oldu. Portekizli attığı gol sonrası büyük sevinç yaşadı.
Cezalı Yıldırım tribünde
Cezalı olduğu halde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da dünkü Karabükspor karşılaşmasını protokol tribününden eşiyle birlikte izledi. Yıldırım'ın atılan goller sonrasında oldukça keyifli olduğu gözlendi. Temsilci, sarı-lacivertlilerin başkanını protokol tribününde olduğunu rapor ederse cezası katlanacak.
Mancini'ye gönderme
İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın 76. dakikada oyuna giren Selçuk'a verdiği ve “F.Bahçe şampiyon” yazan kağıt, tüm sarı-lacivertli futbolcuların elinde dolaştı. Son olarak kaleci Volkan da bu kağıdı kameralara göstererek, G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye göndermede bulundu.