Filo Kiralama Neden Avantajlıdır?

Ticari şirketler açısından filo kiralama hizmetleri önemlidir. Birçok aracın tek bir firmadan kiralanması firmalar açısından avantajlıdır takip edilmesi daha kolay olur.

Filo Kiralama Neden Avantajlıdır?
Araç kiralama yöntemlerinden en avantajlısı filo kiralamadır.
Araç kiralama yerine satın almaya karar vermeniz durumunda; toplu bir şekilde şirketinizin kasasından nakit çıkışı gerçekleşecek, diğer masraflarda bu nakit çıkışından hariç olacak, toplu araç satın almalarında kredi çekmeniz gerekecek ve bu da yüksek oranda faiz yükü anlamına gelecektir. Ayrıca bakım, onarım, personel istihdamı, lastik değişimi gibi ek maliyetler de şirkete yük olacaktır.

Araçla işiniz bittiği zaman satışı da zor olacaktır. Her zaman ikinci el araç satışında beklenmeyen sorunlar çıkar.
Filo kiraladığınızda aylık olarak ödeyeceğiniz toplam maliyet yalnızca kira olacaktır. İkinci el araçların belirsiz değerlemesinden de etkilenmemiş olacaksınız. Uzun süreli maliyetler, araç kiralama işinde karşınıza çıkmayacaktır. Filo kiralamada ise daha fazla kazancınız olacaktır.

İhtiyacınız Olan Filoya Sahip Olursunuz
İhtiyacınız olan her marka araca kolaylıkla sahip olabilir ve kolaylıkla araçlarınızı yenileyebilirsiniz.

Ödemeleriniz Belirli Olur
Araç ve filo kiralama hizmetlerinde yalnızca aylık olarak ödeyeceğiniz miktarlar söz konusudur. Diğer maliyetleri düşünmenize gerek kalmaz ve boş yere zamanınızı harcamamış olursunuz.

Vergi Yükünden Kurtulursunuz
Araç satın aldığınızda bir sürü vergi yükü firmanızın ya da sizin üzerine biner. Vergilerin ödenmesi ve takip edilmesi ise zorlu bir süreçtir. Yoğun olarak çalışan kişilerde ya da firmalarda bu işlere zaman ayrılması zor olabilir.
Araç ya da filo kiraladığınızda ise tüm bu işlemleri, kiralama yaptığınız firma üstlenir ve size sadece yapacağınız aylık ödemeler kalır.

Vergi Avantajı Sağlarsınız
Her ne kadar şirketiniz adına aldığınız aracı vergiden düşseniz bile, ödediğiniz diğer vergiler ve harcadığınız zaman düşünüldüğünde düştüğünüz verginin pek bir önemi kalmaz. Araç kiralamada ise zamandan ve diğer vergilerden kazançlı çıkarsınız. Ayrıca kiraladığınız yerden alacağınız faturayı vergiden düşerek, avantaj elde edersiniz.

Düzenli Ödeme Güçlü Bilanço
Ödeyebileceğiniz miktarı aylık olarak düzenli ödediğiniz için piyasalarda güven sağlamış olursunuz. Şirketin borcunun olmaması ve ödemelerini düzenli yapması, iyi bir profilin de anahtarıdır. Bu şekilde piyasalara güven verebilirsiniz.
Profesyonel araç kiralama hizmeti için Enterprise internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.