Galatasaray'a esmer çilek!

Manchester'ın yıldızı Galatasaray'a geliyor. Menajeri doğruladı: Oyuncum da istiyor!

Galatasaray'a esmer çilek!

Yeni sezon öncesi kadrosunu sol kanada yapacağı bir takviyeyle bitirmek isteyen Galatasaray, Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani ile Sporting'in genç yıldızı Bruma için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Schalke'nin yıldız isimlerinden Farfan'dan aradığını bulamayınca öncelikli olarak daha önce de gündeme gelen Manchester United'lı Nani için yeniden nabız yoklamaya başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın deneyimli oyuncuyu kadrolarına katmak için gerekli hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacakları, Başkan Ünal Aysal'ın bu transferi bizzat kendisinin yürüteceği de sızan haberlar arasında yer alıyor.

DAVID MOYES'TEN İTİRAF GELDİ
Ada basını ise Nani'nin durumu ile ilgili çarpıcı bir iddiayı ortaya attı. İngiltere'de çıkan haberlerde Manchester United menajeri David Moyes'in, "Nani için Galatasaray'dan gelen teklif var. Oyuncumuz da buna sıcak bakıyor" dediği bilgilerine yer verildi.

BRUMA İÇİN 7 MİLYON EURO...
Galatasaray'ın listesinde yer alan bir diğer isimse Portekiz U20 Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkat çeken Sportingli genç yıldız Bruma. Sarı-Kırmızılılar'ın Bruma için 7 milyon Euro'luk bir teklifle masaya oturmaya hazırlandıkları ifade edildi.

221 MAÇTA 45 GOL KAYDETTi
Manchester United'in yıldız isimlerinden Nani, Kırmızı Şeytanlar'la çıktığı 221 karşılaşmada 45 kez ağları havalandırdı. Portekizli oyuncu, ülkesinin milli takımıyla ise 68 maça çıkarken 13 kez rakip kale çizgisini geçti. Nani, geride kalan sezonda ise Manchester'da sadece 11 kez forma giydi.

MUSLERA GARGANO'YA GEL DEDi
Galatasaray'ın orta sahaya transfer etmek istediği isimlerden olan Uruguaylı Gargano için milli takımdan arkadaşı Muslera devreye girdi. Uruguaylı kalecinin Konfederasyon Kupası boyunca sürekli olarak Gargano'yla konuştuğu ve İstanbul'a gelmesi yönünde telkinlerde bulunduğu öğrenildi. Muslera'nın teknik direktör Fatih Terim ve taraftarlardan övgüyle bahsettiği ifade edildi. Şimdi ise Gargano'nun ne karar vereceği merak konusu.

AYDIN YILMAZ GEMİLERİ YAKTI
Galatasaray'ın genç isimlerinden Aydın Yılmaz, Sarı-Kırmızılı takımla ipleri kopardı. Yönetimin, 750 bin dolarlık teklifini kabul etmeyen Aydın'ın gözden çıkarıldığı ifade edildi. Genç oyuncunun da kendisine takım arayışına girdiği, durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesinin beklendiği ifade edildi.

JOHN OBİ MİKEL GELMEK İCİN HAZIR
İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden birisi olan The Times, Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Gazete, Chelsea'nin Nijeryalı yıldızı John Obi Mikel'in Galatasaray'ın kendisine sunduğu teklife evet dediğini belirtti. Söz konusu haberde, iki kulüp arasındaki görüşmelerin uzun süredir devam ettiği, ancak Chelsea'nin istediği 18 milyon Euro'luk bonservis bedelinin Galatasaray tarafından çok yüksek bulunduğu da belirtildi.

DÜNYANIN DEVLERİ DE BRUMA'NIN PEŞİNDE
Galatasaray'ın transfer listesine aldığı Portekizli Bruma, Manchester City ve Chelsea'nin de transfer listesinde yer alıyor. Genç yıldız, ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti.