Galatasaray'da whatsapp krizi!

Başkan Ünal Aysal, Wesley Sneijder'ın sözleşmesinin uzatılacağını bir kağıda yazıp imzaladı ve Hollandalı'nın menajeri Guido Albers'e verdi. Menajer de bu belgenin fotoğrafını oyuncusuna whatsapp'la gönderdi.

Galatasaray'da whatsapp krizi!

Habertürk'ten Erhan Tellinin haberine göre; Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde Wesley Sneijder ile yaşanan ödeme krizinin ardında çok başka bir olayın yattığı ortaya çıktı. Hollanda basınına, Sarı-kırmızılı kulüpten 1 milyon Euro’luk taksit ödemesini tahsil edemediğini söyleyerek serbest kalma hakkını eline aldığını belirten yıldız oyuncu, yeni Ribery ve Hajrovic vakasının yaşanabileceği sinyalini vermişti. Hollandalı yıldızın böyle bir davranış içine girmesinin nedeni ise ses getirecek cinsten bir olay.

3.5 YILLIK SÖZLEŞME + 5 MİLYON EURO SENELİK PARA
Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ile yapılan yeni sözleşmelerin ardından Snejder’ın kontratının da uzatılacağı konuşuluyordu. Bu konuyu görüşmek üzere Wesley’in menajeri Guido Albers, yaklaşık 3 ay önce İstanbul’a gelerek Başkan Ünal Aysal ile bir zirve gerçekleştirdi. Aysal, “Sneijder’la 1.5 yıllık sözleşmesine ek olarak 3.5 yıllık daha kontrat yapmak ve oyuncuya senelik 5 milyon Euro vermek istiyoruz” dedi. Bunun üzerine işi garantiye almak isteyen menajer Albers, Sneijder’ı ikna edebilmesi için Aysal’dan bu söylediklerini bir kağıda yazmasını ve altına imzasını atmasını talep etti. Aysal’ın kağıdı imzalamasının ardından menajer, bu kağıdı oyuncusu Sneijder’a whatsapp yoluyla mesaj olarak gönderdi.

Haberin devamını okumak için tıklayın