Gerekirse ölürüm

"Ben maçları 90 dakika boyunca yaşıyorum. Sevinci de en güzel şekilde tatmaya çalışıyorum. Bu sevinci yaşarken, eğer orada ölmem gerekirse de ölürüm."

Gerekirse ölürüm

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Afyon Futbol Fest maçları sonrası İstanbul'a dönüşte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı: "Evet ben maçı 90 dakika yaşıyorum. Goller sonrası da sevincimi en güzel şekilde yaşıyorum. Benim felsefem hep kazanmak üzerine. Bunu aklımıza sokmalıyız. Benim için şampiyonluğun mentalitesi budur. Bu sevinci yaşarken orada ölmem gerekirse de ölürüm. Ama öldükten sonra da bir düşünürüm (gülüyor)."

Hiçbir şeyden korkmam

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına da değinen Portekizli hoca şöyle devam etti: "Shakhtar'dan kesinlikle çekinmiyor ve korkmuyorum. Ben hiçbir şeyden korkmam. Bir fikre inanırsanız, sonuna dek öyle gidersiniz. Oyuncular maçlarda istediğimi verirse, sistemin hiç önemi yok.

3 özellik de onda var

Vitor Pereira, Diego Ribas'ın performansı için ise "İyi bir futbolcu olduğu için kaliteli oynuyor. Geçen sezonki performansına yönelik bir şey söyleyemem. Çalışma ve oyun tarzımda çok iyi gidiyor. İstediğim futbolu oynamak için teknik, zeka ve karakter gerekir. Diego'da bu 3 özellik de var" yorumunu yaptı.

EMRE BOL/ Fotomaç