Gidene dur demeyiz

Kampa kadar kadroyu belirlemek isteyen sarı-lacivertliler Emenike, M.Topal, Alves ve Kadlec’e “Gelen teklifleri bize iletin” şeklinde haber yollattı. Boşa çıkanlarla ise ancak kulübün isteklerine ‘Evet’ demeleri halinde yola devam edilecek

Gidene dur demeyiz

GELECEK sezon Avrupa’da ses getirecek bir kadro kurmak için kolları sıvayan F.Bahçe yönetimi, bir yandan yapılacak transferlere odaklanırken, diğer bir taraftan da kadroyu hafifletmenin yollarını arıyor. 30 kişilik transfer listesinden bütçeye uygun isimleri seçen sarı-lacivertliler, sözleşmesi biten ve talipleri olan futbolcularla temasa geçti.

3 FUTBOLCU KESİN GİTTİ

SELÇUK Şahin, Mert Günok ve Mehmet Topuz’la yolların kesin olarak ayrılmasından sonra kontratı sona eren Pierre Webo ile Egemen Korkmaz’a da “Kulüpte kalmak istiyorsanız bizim şartlarımıza evet demek zorundasınız” şeklinde mesaj yollandı. Ancak Egemen’in gitmesi durumunda sadece 1 yerli stoperi kalacak olan sarı-lacivertliler bu durumu da göz önünde bulunduruyor.

‘BİZİM İÇİN SORUN YOK!’

KANARYA’DAKİ asıl şaşırtıcı gelişme ise sözleşmesi devam eden oyuncularla alakalı. Emenike, Mehmet Topal, Bruno Alves ve Michal Kadlec gibi futbolcuları da gözden çıkartmaya hazır olan sarı-lacivertli idareciler söz konusu isimlere de “Talipleriniz varsa bizim için sorun yok. Teklifleri bize iletin, şartlar uygun olursa size zorluk çıkartmayız” dedi.

Kaynak:Ali Can/Şampiy10