Gitmek is-te-mi-yo-rum!

Burak Yılmaz’a West Ham’ın kendisini istediği iletildi, yöneticilere yanıt net oldu:

Gitmek is-te-mi-yo-rum!

HER sezonun başında olduğu gibi bir kez daha G.Saray’ın golcüsü Burak Yılmaz’a Avrupa’dan teklifler geldi... Hepsi geri çevrilse de bu kez Slaven Biliç’in yeni takımı West Ham United, Aslan’ın kapısını çalan takım oldu.

HEM Milli Takım hem de G.Saray’daki performansı ile ünlü kulüplerin takibinde olan Burak için İngiliz ekibi 10 milyon Euro’yu gözden çıkarırken resmi görüşmeler başlamadan iki taraf da birbirinin nabzını yokladı.

G.SARAY yönetimine gelen teklif masaya yatırılmadan önce oyuncu ile görüşülmesi fikri benimsenirken bu düşünceler ile Burak Yılmaz’ın karşısına çıkıldı. West Ham’ın kendisini istediği iletilen Burak’a ayrıca henüz bir resmi teklif olmadığı da söylenirken golcü oyuncunun kararının ne yönde olacağı soruldu.

LONDRA ekibinden gelen teklif konusunda en ufak bir soru bile sormayan, kendisine kaç yıllık ve ne kadarlık bir kontrat önerildiği konusunda ağzını bile açmayan Burak direkt konuya girerek, “Ben zaten mutlu olduğum yerdeyim” diyerek sözlerine başladı.

SARI-kırmızılı kulübe adım atmasının ardından burasını evi olarak benimsediğini söyleyen milli oyuncu menajeri ile bile bu konuda bir görüme yapmadığının altını çizip, “Hiçbir yere gitmek istemiyorum. Burası benim evim. Sivasspor maçı var ve sadece onu düşünüyorum. G.Saray’dan ayrılmak aklımın ucundan bile geçmiyor” sözleriyle daha transfer defterinin kapağını bile açmadan son noktayı koydu.

BU sözlerin ardından İngiliz ekibine Burak’ın satılık olmadığı ve oyuncunun da ayrılmak istemediği iletildi ve görüşmelere son nokta konuldu.

Kaynak:Şampiy10