Gökhan Gönül'de son durum ne?

Fenerbahçe'de 21. haftanın son maçı olan Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları sürerken, Gökhan Gönül'deki sakatlık kafalarda soru işareti yaratmıştı.

Gökhan Gönül'de son durum ne?

Şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde sakatlık problemi yaşamak istemeyen Fenerbahçe'ye dün 2 futbolcusundan kötü haber gelmişti. Alper Potuk'un çekilen MR sonucunda tespit edilen yırtık sebebiyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, Gökhan Gönül'ün de antrenmanda sakatlandığı belirtilmişti.

HER ŞEY GÖKHAN'A BAĞLI

Alper'in 2 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanamsının ardından Sarı Lacivertli cephede moraller bozulurken, takımın Caner Erkin ile beraber değişmez oyuncusu olan Gökhan Gönül'ün durumu da belirsizliğini koruyor. 29 yaşındaki oyuncunun sakatlığının çok ciddi olmadığı ancak Akhisar maçında oynamasının riskli olduğu öğrenildi.

Gökhan'ın durumunun maç saati belli olacağı, eğer ağrılarının geçtiğini ve kendini iyi hissettiğini belirtirse teknik direktör İsmail Kartal'ın onu ilk 11'de kullanacağı bildirildi. Başarılı oyuncunun oynayamaması durumunda sağ bek mevkiinde Mehmet Topuz forma giyecek.

Fanatik