Göz alıcı altın kolye tasarımları

Bayanlar içinde en çok tercih edilen takı kolyelerdir. Günlük yaşantıda kullanılması son derece şık olan kolyeler aynı zamanda özel gün ve gecelerde de oldukça etkileyici bir takıdır.

Göz alıcı altın kolye tasarımları

Bayanların kombinasyonlarını tamamlama amacı ile kullandıkları kolye modelleri farklı birçok tasarım ile ilgi çekici de olabiliyor.
Myra Gold Altın Kolye Modelleri
Myra Gold altın kolye tasarımlarında birçok modelle yer açtı. Günlük yaşantıda sizlere eşlik edecek olan zincirli tasarımlarda oldukça değişik olan uç modelleri görebilirsiniz. Doğa, din, sevi, aşk, harf, isim, burç, obje, antik, doğal taşlı, incili, nazar ve daha birçok modelli ürün yelpazesi içinde yer alıyor.
Taşlı ve sade olan tasarımları beğeninize göre uygun fiyat seçenekleri https://www.myragold.com/altin-kolyeler_83.htm sayfasını ziyaret ederek anında sipariş verebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan modeller de site de yer alan tasarımlardır. Sarı, beyaz, bronz renk altın seçeneği ile son derece modern bir yapıda hazırlanan kolyeler, zincir ile de desteklendi. Sadece zincir tasarımı olarak da görebileceğiniz modeller bulunuyor. Ürün içeriklerine gelerek görselleri daha net inceleyebilirsiniz.
Taşlı kolyelerde renkli taşlara da yer açan marka mat ve parlak birçok taş çeşidine tasarımlarda yer açtı. Kimi zaman bir hayvan figürünün canlandırılma tasarımında yararlanılan taşlara kimi zaman ise tek başına kullanıldı.
İlgi çekici olan tasarımları arasında melek kanattı olan modeller yer alıyor. Beyaz ve siyah pırıltılar taşlar ile hareket kazandırılan modeller günlük yaşantının yanı sıra özel davetlerde abiyelerinize de eşlik edebilir. Fantezi, modern, klasik birçok farklı desen, obje ve işarette ürün çeşidinde yer açan marka ayrıca değişik renk seçimlerini de sunuyor.

Myra Gold Güvenli Online Kuyumculuk
Myra Gold kuyumculuk online güvenli alışverişi sunmanın yanında kaliteden ödün vermeyen ürünleri ile de dikkat çekiyor. Birçok ürün çeşidinin yer aldığı site de koleksiyon parçaları fabrikadan direk olarak müşteriye sunularak daha uygun fiyat ile ürünlere sahip olmanız sağlanır. Altın kolye modellerini inceleyerek sevdiklerinize ya da kendinize satın almak için https://www.myragold.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siteye üye olarak anında indirim kuponu sahibi olmanız da mümkün.