G.Saray Alman panzerini istiyor!

Galatasaray, kadrosuna bir türlü katamadığı Lukas Podolski'den vazgeçmiyor. Sarı-kırmızılı ekibin, İngiltere'de fazla forma şansı bulamayan oyuncu için Arsenal'in kapısını çalacağı belirtildi

G.Saray Alman panzerini istiyor!

Galatasaray'ın Lukas Podolski'ye olan ilgisi devam ediyor. Önceki sezon Köln'de forma giyerken sarı-kırmızılı ekibin yakından ilgilendiği ve hatta bonservisine 11 milyon euro teklif ettiği oyuncu yeniden gündemde... İngilizler, Drogba ve Sneijder'i transfer eden Cimbom'un Podolski'yi de alacağına kesin gözüyle bakıyor.
Teknik direktör Arsene Wenger ile yıldızı barışmayan Alman futbolcu, Arsenal'in son 10 maçında 11'de forma şansı bulamadı. Ada basını, Podolski'nin daha fazla yedek kalmaya tahammül edemeyeceğini ve Galatasaray'a gitmesinin sürpriz olmayacağını kaydetti. 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için kiralık formülünün de gündeme gelebileceği bildirildi.

HER MAÇTA OYNAYABİLİRİM
Öte yandan sezon başında Köln'den 12 milyon euro'ya Arsenal'e transfer olan Lukas Podolski, takımdaki durumuna yönelik açıklamalar yaptı. Londra ekibinde mutsuz olmadığını kaydeden 27 yaşındaki oyuncu, "Genel olarak mutluyum. Şu ana kadar kulübümde iyi iş çıkardığımı düşünüyorum ve her maçta oynayabilecek kalitede olduğuma da inanıyorum. Goller attım, asistler yaptım... Yani şu anda bir sıkıntım yok. İngiltere'deki taraftarlar çok iyi. Nerede karşılaşsam bana arkadaş canlısı bir yaklaşım sergiliyorlar" dedi.