G.Saray haftaya bitiriyor!

Galatasaray Eder Balanta ya da Doria'dan birinin transferini bir hafta içerisinde açıklayacak

G.Saray haftaya bitiriyor!

Galatasaray'da Süper Kupa öncesi transferde hareketli saatler yaşanıyor. Takımda gelecek sezon kulllanılmayacak olan yabancı oyuncuların takımdan ayrılması için yoğun bir çalışma yürüten sarı kırmızılılar kadrolarına da önemli bir takviye yapmak üzere.

İlk hedef Arjantin
Defans hattına düşünülen oyunculardan bir tanesi olan River Plate'li Eder Balanta için önceki günlerde resmi teklifini yapan Galatasaray beklemeye geçti. Takımın hızından özellikle defanstaki ağırlıktan şikayetci olan Cesare Prandelli'nin scout ekibinin uzun zamandır izlediği Balanta'yı beğendiği ve hareketli bir oyuncu olduğu için onay verdiği aktarıldı. Ünal Aysal'la yaptıkları konuşmada Balanta transferi konusunda bilgi alan Prandelli'nin Aysal'dan garanti aldığı da öğrenildi.

Arjantin basınında da yer alan Balanta-Galatasaray haberlerinde ise sarı kırmızılıların teklifini yaptığı ve River Plate'in en kısa zamanda Galatasaray'a cevap vereceği aktarıldı. Kolombiyalı futbolcunun transferinin önümüzdeki hafta içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN