Kamudan ve özel sektörden emekli olanlara memurluk yolu açılıyor. Emekliler, devlet kurumlarında maaşlı çalışabilecek, esnek çalışma yapacak...
Güncel Haberler
Antalya'da iki yıl önce bahçeden 30-60 kuruş, geçen yıl 80 kuruş- 1,2 TL arasında satılan narın kilo fiyatı, bu yıl 1,6 TL'ye kadar yükseldi.
Türkiye ekonomisi Eylül 2015'ten bu yana ilk kez cari fazla verdi. Bir önceki yılın Ağustos ayında 923 milyon dolar açık veren cari işlemler hesabı, bu yılın aynı ayında 2 milyar 592 milyon dolar fazla verdi. Bunun sonucunda, on iki aylık cari işlemler açığı 51 milyar 125 milyon dolara geriledi
Antalya’nın Aksu ilçesinde domates pazarda 6 TL'den alıcı buluyor.
Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim, Çin ile ABD arasındaki ticari gerilimlerin kendisini oldukça endişelendirdiğini söyledi ve tüm ülkelerin gümrük tarifesi tehditlerini tırmandırmaları durumunda, küresel büyümenin net bir darbe alacağı uyarısı yaptı.
3 aylık enflasyona göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 9.34 zam oluştu. Bu oranla 2000’den önce emekli olan SSK’lılarda en düşük maaş 160 lira artışla bin 873 lira olacak. 3 veri daha eklenecek, zam yükselecek
Emekliler zam oranını merakla beklerken; 150 bin SSK ve Bağ-Kur'luya da ekstra zam yapılacak.
İçişleri Bakanlığı, son günlerde kurda yaşanan dalgalanmadan yararlanarak stokçuluk yapan ve fiyatlarını fahiş şekilde artıran işletmelere karşı harekete geçti.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları" ile ilgili genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Döviz kredilerinin TL'ye çevrilmesiyle ilgili karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları" ile ilgili genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Ulaşımda zam yapmadık. Yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz" dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı 'Enflasyon ile mücadele planı' kapsamında şirketlerden istediği yüzde 10 oranında indirim çağrısına Koç Grubu da katıldı.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal "TMSF kayyumundaki perakende şirketlerinde enflasyonla mücadeleye katılacağız" dedi.
Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında yapılan çağrıya otobüs firmaları olarak duyarsız kalmayacaklarını belirterek, "Otobüs firması temsilcileriyle en kısa zamanda toplanıp, konuyu görüşeceğiz. Yapılacak toplantıda, firma temsilcilerimizin de görüşleri doğrultusunda otobüs biletlerinde yüzde 10'dan fazla indirim yapmayı düşünüyoruz." dedi.