İstanbul Kapalıçarşı'da haftaya değer kazancıyla başlayan altının gram fiyatı 146,2 liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 240 lira, Cumhuriyet altını da 977 liradan satılıyor.
Güncel Haberler
Kurulan şirket sayısı 2017 Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 26,91 artış oldu.
Taşınır Rehin Sicili kayıtlarına göre, bu yıl taşınır rehin sistemiyle 5 bin 828 sözleşme imzalanırken, vatandaş kredi çekebilmek için en çok alacaklarını rehin gösterdi.
Marmara Denizi'nde ağlara daha fazla takılmaya başlayan hamsinin kilosu 15 liradan 10 liraya düştü.
Mayıs ayında fast food devi Mc Donald’s’ın İstanbul'daki bir şubesinde yaşanan gasp olayının ardından dikkatleri çeken bir gelişme yaşandı. Soygunda mağdur olan kişi maddi ve manevi tazimat davasında bulundu. Gerekçesi ise dikkatleri çekti.
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, ziraat odası başkanlarıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirerek, fındık alım kampanyasıyla ilgili bilgi verdi.
Kripto para Bitcoin'in bir 'dolandırıcılık' olduğunu ve patlayacağını ifade eden JP Morgan Chase CEO'su Jamie Dimon'a ait olduğu iddia edilen kayıtlar şoke etti.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner, "Şu anda günde 72 bin başvurumuz, 62 bin yeni kimlik üretimimiz var. Dokuzuncu makinemiz de geldiği zaman artık Türkiye'de günlük başvurunun tamamını aynı gün içerisinde sonuçlandırmış olacağız. Arkadaşlarımız, bayramın birinci günü dışında, 10 gün herkes tatil yaparken onlar kişiselleştirme merkezinde bekleyen 410 bin kart için çalıştılar" dedi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı; dar gelirli, kronik hastalığa sahip, makineye bağlı yaşayan vatandaşlar için yeni bir projeyi hayata geçirdi
Vergi ve prim borcunu af kapsamında yeniden yapılandıranların hak kaybına uğramaması için ilk iki taksiti zamanında ve tam ödemesi gerekiyor. İlk taksitte süre 5 Eylül'de bitti. İkinci taksit için ise son 15 gün...
Şubat ayının başında yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen ve 30 Eylül'e kadar uzatılan KDV indirimiyle iyi bir dönem geçiren mobilya sektörü temsilcileri, vatandaşlara eylül sonuna kadar indirimli fiyatlardan yararlanmaları çağrısında bulundu.
Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşerona kadro düzenlemesinin yıl sonuna kadar biteceğini söyledi.
Danıştay, anne ve babası bakıma muhtaç olan memurların tayin isteyebileceğine karar verdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Fındık üreticisinin elindeki tüm fındığı alacağız. Fındık üreticilerine salı günü 40 milyon lira ödeme yapacağız." dedi
Tekstil sektörünün en önemli semtlerinden Osmanbey’de zor günler yaşanıyor. Bir zamanlar boş dükkan bulmanın imkansız olduğu bölgede neredeyse iki binadan birinde kiralık ilanı asılı. Durum arka sokaklara indikçe daha da yoğunlaşıyor. Caddebostan ve Taksim'den sonra Osmanbey'de de dükkanlar bir bir boşalıyor.