TEPAV Perakende Güveni Endeksi (TEPE), haziranda bir önceki aya göre 1 puan artarken, geçen yılın aynı dönemine göre 2.9 puan azaldı.
Güncel Haberler
MTV ödemelerinin ikinci taksit dönemi başladı. Motorlu Taşıtlar Vergisi, Temmuz dönemi ödemeleri aynı zamanda internetten de yapılabiliyor. Peki MTV ödemeleri internetten nasıl yapılır? İşte MTV ödemeleri hakkında son detaylar
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ve altı aylık enflasyonun yüzde 5.89 olarak gerçekleşmesi ile birlikte devlet memurları ve memur emeklilerinin alacağı enflasyon zammı da belli oldu
Vali Karaloğlu, "Haziran ayını 1 milyon 500 bin yabancı turist sayısını geçerek tamamladık. Haziran ayı itibarıyla geçen seneye göre gelen turist sayısı yüzde 103 artış kaydetti" dedi.
Kaldıraçlı piyasalar ve türev araçlarda yalnızca SPK yetkili kurumlarda alım satım yapılabilecek
TÜFE haziranda ayında yüzde 0.27 düşüş gösterdi, yıllık enflasyon yüzde 10.90'a geriledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşık 200 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşmeler konusunda anlaşma sağlandığını, sözleşmelerin bugün Başbakan Binali Yıldırım´ın katılacağı törenle imzalanacağını söyledi
Ramazan Bayramı'nda kartlarla 4,1 milyar TL harcandı. Arefe Günü'nde yapılan kartlı işlem adedinde 1,8 milyar TL'lik kartlı ödemeyle rekor kırıldı. Ödemelerin 2 milyar TL'si market, akaryakıt ve giyim harcamaları için yapıldı.
Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerine göre, ihracat haziranda geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 1.8 artışla 12 milyar 70 milyon dolara ulaştı
Türk Hava Yollarının yaz sezonuna özel planladığı Kuveyt ile Milas-Bodrum havalimanları arası tarifeli direkt uçak seferleri başladı.
Ankara'da toplanan Ulusal Süt Konseyi,1 Temmuz 2017'den 1 Şubat 2018 tarihine kadar çiğ sütün referans litre fiyatını 9 kuruş artırdı.
Bugünden itibaren araçların otoyollardaki gişelere giriş ve çıkış süreleri üzerinden ortalama hızları hesaplanacak. Hız limitlerini aşan sürücülere cezai işlem uygulanacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Taraflarlarla pazartesi günü bir araya geleceğiz, önümüzdeki hafta bitirmeyi ümit ediyorum" dedi.
Hazine Müsteşarlığı 31 Mart itibarıyla Türkiye'nin brüt ve net dış borç stoku, hazine garantili dış borç stoku ve kamu net borç stoku verilerini açıkladı
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarına yarından itibaren geçerli olacak şekilde zam yapıldı.