İşte Galatasaray'ın yeni Pitbullu

Felipe Melo için anlaşma zemini arayan Sarı-Kırmızılılar, bir 'Pitbull' da La Liga'da buldu... Başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, İspanya'ya giderek Sevilla ile masaya oturdu. Medel için istenen rakam 8 milyon Euro

İşte Galatasaray'ın yeni Pitbullu
Yeni sezon için kadrosunu önemli yıldızlarla takviye etmek isteyen Galatasaray yönetimi çalışmalarını sürdürüyor... Orta alana defansif yönü güçlü, savaşçı bir futbolcu transfer etmek için kolları sıvayan Sarı- Kırmızılılar aradığı ismi buldu.

GATTUSO'YA BENZİYOR!

Alınan bilgilere göre Galatasaray, La Liga'da Sevilla formasını giyen Gary Medel'i bitirme noktasına getirdi. Teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Melo kalsa da gitse de transferi düşünüyoruz" diyerek bu yapılacak takviyenin sinyalini vermişti. Transferdeki en ilginç nokta ise Melo gibi Medel'in lakabının da Pitbull olması... Savaşçı futbolu nedeniyle 'Şili'li Gattuso' olarak da alınan 27 yaşındaki futbolcunun transferinde önemli yol alındı.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un İspanya'ya giderek Sevilla ile masaya oturduğu belirtiliyor. İspanyol kulübünün Medel için istediği bonservis ücretinin ise 8 milyon Euro olduğu gelen bilgiler arasında. Şili'li futbolcunun kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesini bulunuyor.

TAM 6 GOL ATTI!

Bu sezon 29 maçta 6 gol atan Medel, hücum yönünün güçlü olduğuu da gösterdi.

BOCA JUNİORS'TA YILDIZI PARLADI

2009 yılında Boca Juniors'a transfer olan Gary Medel, sergilediği futbolla kısa sürede ismini duyurdu. Şilili futbolcu, 2010- 2011 sezonunun devre arasında Sevilla'nun yolunu tuttu.


Kaynak: Takvim