İşte Prandelli'nin listesi

Teknik direktör sorununu çözen Olcan'ı renklerine katan Cimbom transfer için de kolları sıvadı... Prandelli Drogba'nın yerine Parma'nın golcüsü Cassano'yu sol kanata da Perulu Vargas'ı istedi...

İşte Prandelli'nin listesi

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Prandelli iki yıldızla birlikte geliyor... Başkan Ünal Aysal ile birlikte 2 gün Sarı-Kırmızılı takımı masaya yatıran İtalyan teknik adamın Mancini ile yaptığı görüşmeden sonra bir forvet bir de sol kanat oyuncusu almaya karar verdiği öğrenildi. Prandelli'nin Drogba'nın takımdan ayrılmasından sonra bu oyuncunun yerine Parma'nın golcüsü Cassano'yu önerdiği ortaya çıktı. 31 yaşında İtalyan Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Cassano'nun tam aranan özellikte bir golcü olduğunu belirten Prandelli'nin yıldız oyuncuyla da temas kurduğu ortaya çıktı. 2013'ten bu yana Parma'da oynayan golcü oyuncu, 34 lig maçında 12 kez ağları havalandırdı. Bonservis bedeli yaklaşık 5 milyon Euro olan Cassano'nun da Prandelli ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi. G.Saray Yönetimi'nin Prandelli'den aldığı bilgiler doğrultusunda Parma ile görüşmelere başlayacağı ifade edildi. İtalyan hocanın Mancini'den aldığı rapor doğrultusunda sol kanata da takviye istediği ortaya çıktı. İtalyan hocanın ilk tercihi ise Vargas.

VARGAS DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ
Prandelli geçen sezon Fiorentina'da oynayan Vargas'ın Galatasaray'a faydalı olabileceğini söylediği belirlendi. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu geçen sezon Seria A'da 24 maça çıktı ve 4 gol kaydetti. Güçlü bir fiziği ve hücumda hızlı çıkışları ile tanınan Vargas daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

ASTORi DE ASLAN'IN KISKACINDA
Prandelli'nin Milli Takım'dan öğrencisi olan Davide Astori de Galatasaray'ın transfer listesinde bulunuyor. Mancini'nin geçen sezon alınmasını ısrarla istediği Astori'nin ismini Prandelli'ye verdiği öğrenildi.

DEFANSA İLAÇ
Savunmaya mutlaka çok iyi bir takviye yapılması gerektiğini belirten Mancini'nin Prandelli'ye de bu konudan bahsettiği ifade edildi. Mancini geçen sezon çok istemiş ama Astori'yi alamamıştı. İtalyan basınında Galatasaray Yönetimi'nin Astori için de girişimlerde bulunacağı iddia edildi.