Lastik devi Petlas her gün büyüyor

Dünyada yaklaşık Yüzün üzerinde ülkeye ihracat yapan ve Yurt genelinde 850 aşkın bayisi ile hizmet veren PETLAS “TÜRKİYENİN LASTİĞİ” sloganı ile Ülkemizi Dünyada kara yollarında en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Lastik devi Petlas her gün büyüyor

PETLAS, 2.000.000 m2'lik alan üzerinde yer alan 350.000 m2'lik kapalı alana sahip fabrikada her türlü kara taşıtı lastiğinin yanı sıra savaş uçağı lastiği de üretiyor.

Yaptığı yatırımlar ile Dikkat çeken PETLAS üretim hacmini de her gün bir adım öteye taşımanın heyecanını yaşıyor.

PETLAS Yüzde yüz Türk sermayesi olup, Çağdaş bir yapıyla daha büyük adımlar atarak ciddi yatırımlara imza atan PETLAS, Ülke ekonomisine ciddi katkıda bulunmasının yanı sıra işletim hacmi ve üretim bantlarının da iş güvenliği açısından önem taşıdığını vurgulamaktadır. Avrupa standartlarının üstünde bir hizmet ağı oluşturmak ve tüketiciye sorunsuz hizmet vermek için ciddi bir zemin üzerin hareket etmektedir. İstihdam konusunda ise Ülkemizin önde Gelen kuruluşlarından birisidir.

HEDEF: YOLUN GİTTİĞİ HER YER

Dünyanın doğusundan batısına; geniş ihracat yelpazesi ile uluslararası pazarlarda elde ettiği bilgi birikimini, yeni yöntemler ile birleştirerek pazar payını sürekli arttıran PETLAS, 2014 yılında Hedefini daha çok büyüterek dünya sıralamasına girmeyi hedeflemektedir.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye ihracatının çatı örgütü olan TİM “Türkiye İhracatçılar Meclisi” 2013 yılı ihracatında 60.000 ihracatçı firma arasından ilk 100 firma içine giren PETLAS 73. Sırada yer alarak bir kez daha kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlamış oldu.

ZİRVEYE GİDEN YOLDA BİR DEV PETLAS

İstanbul Sanayi Odası’nın, ilk defa 1968 yılında 100 Büyük Sanayi Kuruluşu olarak başlattığı ve kendini geliştirerek 45 senedir sürdürmekte olduğu Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu çalışmasının 2013 yılı sonuçlarına göre liderliğe doğru ilerleyerek 109. Sıraya yerleşmiştir. Sermayesi ve yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Lastik Devi PETLAS her mevsim ve her koşul için Lastik üreterek Ar-Ge yede ciddi yatırımlar yapmıştır. Ürün yelpazesine son tüketicinin isteklerine cevap verecek ölçüde sürekli saha çalışmaları yapmaya devam etmektedir.