Melo'nun yerine Obi Mikel

10 gündür Londra'da karargah kuran Sarı-Kırmızılı yönetim, Melo'nun transferinde somut adım atılmaması üzerine rotayı Chelsea'nin yıldızı Obi Mikel'e çevirdi. Ada basını, Mikel için Cimbom'un resmen girişimde bulunduğunu da yazdı

Melo'nun yerine Obi Mikel
Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor.. Geçen sezonda olduğunu gibi Felipe Melo transferinde yine sorunlar yaşayan G.Saray yönetimi alternatiflere yönelmeye başladı.. Sarı-Kırmızılı yönetim, Melo'nun yerine Chelsea'nin Nijeryalı yıldız oyuncusu Obi Mikel'i gündemine aldı..

Hatta İngiliz basını Galatasaray'ın Chelsea ile görüştüğünü de yazdı. 10 gündür farklı transfer görüşmeleri yapmak için Londra'da bulunan Bülent Tulun'un Chelseali yöneticilerle görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. İngiltere'de yayın yapan mtnfootball.com'a konuşan menajer Babawo Mohammed de bu transfer girişimini doğruladı.

Galatasaray'ın Mikel'e ilgi gösterdiğini belirten Babawo, Chelsea ile bu transfer hakkında konuşmak için Sarı- Kırmızılı yetkililerin Londra'da olduğunu kaydetti. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 22, Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 karşılaşmada Chelsea forması giyen Nijeryalı yıldızın Mourinho'nun planları arasında olmadığı belirtilirken, Şampiyonlar Ligi faktörü sayesinde yıldız futbolcunun G.Saray'a yeşil ışık yakabileceği ifade edildi.

MOURİNHO SNEIJDER'İ İSTİYOR AMA...

Ancak bu transferdeki en büyük sorunun ise Nijeryalı yıldızın yüksek bonservis bedeli olarak gösterildi. Mikel'in transferinin gerçekleşmesi için ortaya atılan biri de Sneijder-Mikel takası.. G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın Sneijder hakkında yaptığı "15 milyon Euro'yu getiren Sneijder'i alır" açıklaması Mikel ile Sneijder'in takasını gündeme getirdi.

TARAFTAR BU TAKASA SICAK BAKMIYOR!

2017'ye kadar Chelsea ile sözleşmesi bulunan ve 15 Milyon Euro civarında bonservis bedeline sahip olan Nijeryalı Mikel ile Chelsea'nin başına geçen Mourinho'nun istediği Sneijder'in takas edilebileceği ağırlık kazanmaya başladı.. Ancak Galatasaray taraftarının bu transfer takasına sıcak bakmadığı gelen haberler arasında...


Kaynak: Takvim