Muslera için çılgın teklif!

Çılgın bir bütçeyle transfer pazarına giren Monaco, Falcao'nun ardından bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor, Fernando Muslera...

Muslera için çılgın teklif!

Geçen bir sezonun ardından Fransa 1. Ligi'ne bu sezon tekrar yükselen ve Rus iş adamı Dmitry Rybolovlev'in büyük bütçesiyle transfer dönemine bomba gibi giren AS Monaco'nun Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın peşinde olduğu iddia edildi.

Sporx'de yer alan habere göre, Yeni sezon için transfere oldukça hızlı giriş yapan Monaco, 70 milyon euroya Porto'dan James Rodriguez ve Joao Moutinho'yu transfer ederken; Real Madrid ile sözleşmesi biten Ricardo Carvalho'yu renklerine bağladı.

Asıl bombasını Atletico Madrid'den Radamel Falcao'yu alarak patlatan Monaco, Fransız basınının iddiasına göre bu kez de Barcelona'dan ayrılan Eric Abidal ve Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'yı yakından takip ediyor.

Uruguaylı file bekçisinin dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olduğuna dikkat çekilirken; Fernando Muslera'nın Galatasaray'da olan sözleşmesinin 2015/16 sezonun sonunda bittiğinin altı çizildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın 20 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Muslera'yı yakından takip eden Monaco'nun önümüzdeki günlerde sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalacağı ve Uruguaylı kalecinin transferi için ön görüşme yapacağı bildirildi.

Fernando Muslera için şu ana kadar 'hiçbir resmi teklif almayan' Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim'in 'satmayın' raporuna rağmen gelecek olan olası 20 milyon euroluk teklifi de açık olduğunun sinyallerini veriyor. Muslera'nın olası satışının ardından rotasını Trabzonspor'un kalecisi Recep Onur Kıvrak'a çevirecek olan Galatasaray'ın, bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da onayını alarak milli kalecinin 7.5 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullanmasını bekleniyor.