n11'den 100 bin litre motor yağı aldık

İnsan hayatını kolaylaştıran internet, satın alma alışkanlıklarını da değiştiriyor. Elektronik ürünlerin yanı sıra farklı kategorilerdeki ürünlerin de online satışında artış olduğunu belirten n11.com’da 2015 yılında 100 bin litrelik motor yağı satışı gerçekleşti.

n11'den 100 bin litre motor yağı aldık
Online motor yağı alışverişlerinde müşterinin birinci tercihi olan n11.com, her araca uygun motor yağı ve yağ filtresi seçenekleriyle de dikkat çekiyor

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, otomobil motorunun uzun ömürlü çalışmasını sağlayan, sürtünme ve aşınmayı azaltan motor yağında, 2015 yılı içerisinde 100 bin litre satış gerçekleştirdi. Ayrıca n11.com, internet üzerinden motor yağı satın alan kullanıcının da ilk tercihi oldu.

Her araca uygun bir motor yağı n11.com’da mutlaka var

E-ticaret platformu n11.com’da, kuruma, aşınma ve korozyona karşı üstün koruma sağlayan tam sentetiklerden, günlük sürüş şartlarına yönelik yüksek performanslı dört mevsimlik çeşitlere kadar birçok farklı motor yağı, pürüzsüz, tepkili, güvenli ve yüksek performanslı sürüş keyfi arayan araç sahiplerini bekliyor. E-ticaret platformu n11.com, motor yağının yanı sıra aracınızın marka ve modeline uygun yağ filtresinin de tüm seçeneklerini sunuyor.

Motorun düzgün ve standart performansında çalışabilmesi ve aracın motorunda sorun çıkmaması için hayati önem taşıyan motor yağı ve filtresi, belirli periyodlarda değiştirilmelidir. Eski model araçlarda 5.000 km’de bir yapılması tavsiye edilen motor yağı değişimlerinin yeni model araçlarda 8.000 ile 10.000 km’de bir değiştirilmesi tavsiye edilmektedir.

Keşfedilecek ne varsa blog11’de

Moda, güzellik, dekorasyon, anne-çocuk, yaşam-tatil, fitness-outdoor, teknoloji ve otomobile dair keşfedilecek ne varsa blog11’de keşfedilmeyi bekliyor. blog11, düzenli güncellenen kategori haberleri ile sezon giyim trendlerinden, makyajda en son ürünlere, ev dekorasyonu tüyolarından gidilebilecek tatil noktalarına kadar birçok konuda yaşamın nabzını tutuyor. ( http://blog.n11.com/ )