'Pereira bana takık'

Robin Van Persie, Lokomotiv maçında oyundan alınmasını bu sözlerle yorumladı.

'Pereira bana takık'

LOKOMOTIV Moskova zaferini gölgede bırakan krizin kahramanları Robin van Persie ve teknik direktör Vitor Pereira arasındaki sürtüşme yeni bir boyut kazandı. Sezon başından bu yana sahada sürekli didişen ikilinin tavırları taraftarların sabrını taşırırken, van Persie kendisini kenara alan hocasına kızgın.

PORTEKİZLİ için “Çoğu zaman beni 11’de oynatmıyor. 11’de şans verdiği zaman da hep ilk beni oyundan alıyor. Ne yaparsam yapayım bu tercihinden vazgeçmiyor. Hoca bana takık herhalde” diyen süperstar, daha fazla süre almayı hak ettiğini savundu.

‘ONA İHTİYACIM OLACAK’

RVP ile bir türlü yıldızı barışmayan Pereira ise bu tercihiyle ilgili net ifadeler kullandı. Kasımpaşa karşılaşmasından sonra Lokomotiv maçında da ıslıklanmasını umursamadığını belirten başarılı çalıştırıcı, tek amacının oyuncusunu korumak olduğunun altını çizdi:

“KASIMPAŞA karşısında onu kenara aldım çünkü Lokomotiv karşısında direkt şans verecektim. Fiziği şu an 90 dakikayı tamamlayacak durumda değil. Bu yüzden Fernandao’yu oyuna aldım. Van Persie’nin sakatlanmasını istemiyorum. Yoğun maç temposunda ona çok ihtiyacım olacak.”

Şampiy10