Pereira'dan gözleri dolduran video

Fenerbahçe'de herkes Kasımpaşa maçından önce Aziz Yıldırım'ın FBTV'de çalışanlara hazırlattığı ve Vitor Pereira'nın da maçtan önce oyunculara izlettiği videoyu konuşuyor.

Pereira'dan gözleri dolduran video

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Salı akşamı Lokomotiv Moskova maçı öncesinde oyuncuları ile yaptığı toplantıda bugüne kadar söylediklerinin aksini futbolcularına talimat olarak verdi. Portekizli teknik adam maç öncesinde, "tempoyu biz ayarlayalım. Atak yapalım. Ekonomik oynamayı düşünmeyin. Rakibi sindirin. Burada bu işi bitirelim. Moskova'ya turistik gezi yapalım" sözlerini kullandı. Maçın bitiminde ise Pereira, "kutlarım! Rusya'ya turistik seyahat kazandınız" diyerek oyuncularını kutladı.

İşte Ozan Tufan'ın bahsettiği videoda yer alanlar

Fenerbahçe'de herkes Kasımpaşa maçından önce Aziz Yıldırım'ın FBTV'de çalışanlara hazırlattığı ve Vitor Pereira'nın da maçtan önce oyunculara izlettiği videoyu konuşuyor. Fenerbahçe marşının çalındığı 4.5 dakikalık videonun ana teması taraftarın iyi günde de, kötü günde de takımının yanında olması üzerine kurulu. Bursaspor'un şampiyon olduğu yıl taraftarların sahaya girerek yaptığı sevinç gösterileri de videoda yer aldı. 2010-11 sezonunda kazanılan şampiyonluk sonrasında yaşanan sevinç gösterileri de...

Galatasaray'ın Kadıköy'de kazandığı şampiyonluk sonrasında karanlıkta aldığı kupa gösterilirken o dönem kadroda yer alan bazı futbolcuların söylediği, "taraftarımıza bir daha bu günleri yaşatmamaya ant içtik" sözleri dikkat çekti. Videoda ayrıca Fenerbahçeli taraftarların kazanılan şampiyonluklardan sonra söyledikleri sözler de yer aldı. Bazı futbolcuların gözlerinin dolduğu görülürken, Portekizli nüfusunun fazla olması nedeniyle videoda Portekizce alt yazı da olması dikkat çekti.

(Fotospor)