Pırlanta gibi çocuklar Anneler Günü'ne el attı!

İki genç girişimciden takı ve pırlanta pazarına iddialı giriş!

Pırlanta gibi çocuklar Anneler Günü'ne el attı!

Günümüzde büyümekte olan e-ticaret pazarında, rekabet her geçen gün daha da artıyor. Fırsat siteleriyle paşlayan fırtınada giyim, teknoloji derken şimdi de yepyeni bir segment daha yükselişe geçti. Pırlanta sektörünün çadırlarda satışla patlama yaptığı bugünlerde şimdi de bir internet sitesi Veradore.com takı ve pırlanta pazarına hızlı ve iddialı bir giriş yaptı.

Türkiye'nin genç girişimcileri elektronik pazarda yeni büyük oyuncular olma yolunda ilerliyor.

Biri yönetici diğer ise pırlanta mıhlama ustası olan iki ortağın kurduğu Veradore.com bu iki ismin yıllardır biriktirdiği tecrübenin de güzel bir harmanı niteliğinde. Ortaklardan Keğam Horasancıyan’in pırlanta konusundaki uzmanlığı doğrultusunda hazırlanan seçkin koleksiyon ve uzun yıllardır çeşitli kurumlarda yöneticilik yapan Arda Mıhçıyan’ın vizyonu ile hızla büyüyen Veradore.com, müşterilerine sunduğu orjinal ürünler, zengin ürün gamı, düzenlediği farklı kampanyalar ve ödeme seçenekleri ile rakiplerinden ayrışıyor.

Veradore.com pırlantalı altın, gümüş, çelik takı ve bijuteri alanında hizmet veriyor. Özel günler için ayrıcalıklı ve her bütçeye hitap eden koleksiyonlar da hazırlayan site şimdi de anneler günü vesilesiyle yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. Site anneler günü kampanyası ile tüketicilerine pırlantalı altın ürünlerinde indirim fırsatları sunuyor.

UZMAN TASARIMCILAR

Veradore.com bünyesine kattığı tasarımcılar ile hem müşterisine özel tasarımlar, hem de hiç piyasada olmayan yeni model ürünlerle sektöre canlılık katarken müşterilerine de farklı seçenekler sunuyor. Site değişik markalar ve tasarımcılar tarafından ortaya çıkarılan bu ürünlerle ürün gamını da günden güne zenginleştiriyor.
İsterseniz günlük kullanabileceğiniz isterseniz şık davetlerde tercih edeceğiniz takı ve aksesuarları Veradore.Com’da bulunabiliyor.

İlk kez üye olanlara 20TL indirim avantajı sunan Veradore.com, Havale ve EFT ile ödemeye %5 indirim, 12 aya varan kredi kartına taksit seçenekleri, %100 güvenli alışveriş ortamında her koşulda/her türlü siparişlerde yurtiçine ücretsiz kargo, 15 gün içinde iade garantisi ile diğer alternatiflere göre farklılığıyla göz dolduruyor.

Sitenin pırlanta nasıl saklanmalı, bakımı nasıl yapılmalı gibi konularda bilgilendirmeleri de oluyor ve konu ile ilgili sorulara da yanıt alınabiliyor.

Devam eden Anneler günü kampanyasından yararlanılabileceği Veradore.com anneler günü alışverişi için oldukça farklı bir seçenek olarak önce çıkmış durumda.

Siteye www.veradore.com veya https://www.facebook.com/veradorecom adreslerinden ulaşabilirsiniz.