Rıdvan Dilmen çıldırdı! "Şerefsiz... Babası da şerefsiz!"

Rıdvan Dilmen, NTVSPOR'daki 'Yüzde 100 futbol' programında Galatasaray- Balıkesirspor maçının ardından Özgecan Arslan'ın öldürülmesine isyan etti.

Rıdvan Dilmen çıldırdı! "Şerefsiz... Babası da şerefsiz!"

NTVSPOR'daki 'Yüzde 100 futbol' programında Galatasaray-Balıkesirspor mücadelesini yorumlayan Rıdvan Dilmen ilk yarıda olanları ve ikinci yarıda olabilecekleri analiz etti. Dilmen'in yorumları şöyle;

"Balıkesir'in gol yememe ihtimali yok. Hem Isaac hem Sercan hem Muğdat top rakibe geçtiğinde geriye hiç gelmiyorlar. Ayrıca diğer orta saha oyuncuları da hiç fizikli değiller. Fizik olarak çok zayıf kaldılar. Üç onları, bir de kaleciyi çıkar, geriye 7 oyuncu kaldı. Onlar da ceza sahasının önünde birikip kaldılar. Kanatlar boş kalınca Galatasaray'ın bekleri geldi. 3 değil, 6-1 olurdu. İlk yarıda Tarık'ın bir tane ters kafa vuruşu var. Sneijder olağanüstü bir gol attı hafta içinde. Bugün de mermi vurdu. Burak ise attığı golü yarattı. Bu yıl gördüğüm en iyi 5 gol varsa, 1 tanesi Burak Yılmaz'ın bugün attığıdır. Özetle, Balıkesir direnemedi. Yasin sahada, Sneijder sahada, Burak da sahada. Selçuk da oynuyor. Balıkesir tehdit edecek midir edecektir. Belki gol de atacaktır. Ama Galatasaray'ın kenardan gelecek oyuncuları fiziksel olarak diri olurlarsa, bu fark artar da..."

'Sneijder, Burak maçı bitirdi'

Rıdvan Dilmen maç sonrasında ise, "Ligde ilk 3 belli oldu. Artık bu saatten sonra sıralama değişmez" ifadesini kullandı. Ünlü yorumcu, "Galatasaray bir de 10 kişi kalınca" dedikten sonra, Güntekin Onay kendisini düzeltti ancak Dilmen, "Yok. Galatasaray 10 kişi kalmış gibiydi, hatta 9 kişi kalmış gibiydi. Sneijder, Burak, Bruma ilk yarıda maçı bitirdi, hatta Umut da etkisiz oldu. Emre de olur olmaz yerlerden vurmaya başladı. Umut da öyle yaptı" diyerek Sarı-Kırmızılılar'ı eleştirdi.

"Şerefsiz... Babası da şerefsiz"

Rıdvan Dilmen, Özgecan Arslan'ın öldürülmesi ve öldüren katilleriyle ilgili olarak "Şerefsiz... Babası da şerefsiz. Babası bir de gitmiş tkatik vermiş. Ahlaksız, şerefsiz, namussuz... Yani küfür mü edeyim? Allah belalarını versin. Olaydan sonra 24 saat yaşamaları bile günah" dedi.