Samuel Eto Vakfı'nın Antalya'daki maçında sahaya çıkmak 100 bin Euro!

Samuel Eto Vakfı'nın Antalya'da 16 Temmuz'da 18:00'da düzenleyeceği maçta Messi, Neymar, Ronaldinho, Hazard, Xavi, Iniesta gibi yıldızlar, Türk işadamlarıyla maça çıkacak. Loca fiyatları 987 TL!

Samuel Eto Vakfı'nın Antalya'daki maçında sahaya çıkmak 100 bin Euro!
paralimani.com Ekonomi Haberleri Servisi

Samuel Eto'o Türkiye'nin tanıtımına son yılların en büyük katkısını Eto'o Vakfı için düzenleyeceği maçla yapacak.
Antalya Arena Stadyumu'nda 16 Temmuz 2016'da saat 18:00'da dünya Antalya'daki maçı izleyecek.
Eto'o Vakfı tarafından düzenlenen organizasyonla dünyanın şimdi ve geçmişte en değerli futbolcuları ve futbol efsaneleri aynı anda sahaya çıkıp, Türk karmasıyla maç yapacak.

DÜNYA BU KADROYU İLK KEZ ANTALYA'DA İZLEYECEK!
Messi, Neymar, Ronaldinho, Didier Drogba, Eden Hazard, Iniesta, Demba Ba, Samuel Eto'o, Emmanuel Adebayor, Kolo Toure, Lassana Diara, Louis Saha, Marcel Deesailly, Michael Essien, Jay Jay Okocha, Xavi Hernandez, Karim Benzema, Carles Puyol, Aubameyang, Nwankwa Kanu, Aleksey Smertin sahada olacak futbolcular. Türkiye'den ise sahaya çıkacak tek futbolcu Arda Turan olacak.

KENARDA DA EFSANELER: MAURINHO, CAPELLO, MARADONA, CANNAVARO!
Bu inanılmaz takımın başında ise 4 büyük efsane teknik direktörlük yapacak: Jose Maurinho, Fabio Capello, Diego Armando Maradona, Fabio Cannavaro...
Sahada 9'a 9'dan toplam 18 oyuncu yer alacak. Yıldız futbolculardan oluşan yedekleriyle birlikte 22 futbolcunun sadece 9'u ilk 11'de çıkacak. Daha sonra maç içerisinde bir dünya yıldızı çıkarken bir diğer dünya yıldızı oyuna girecek.

YILDIZLAR KARMASINA KARŞI SAHAYA ÇAKAN PARAYI BASACAK!
Karşılarında da yine milyonlarca Euro'luk bir rakip olacak. Fakat bu, düşündüğünüz gibi rakip futbolcuların piyasa değeri değil. Yedek kulübesindeki futbolcuların ceplerindeki paranın toplamı. Ve bu futbolcuların hepsi birer işadamı. Sahaya girdiği anda her giren işadamı Eto'o Vakfı'na 100 bin euro verecek.
Sahada boy gösterecek dünya yıldızlarının ise efsane oldukları andaki toplam piyasa değerleri üzerinden değeri 800 milyon Euro!

YILDIZLARIN MASASINA OTURMAK DA BAĞIŞ KARŞILIĞI!
Regnum Carya Golf & Spa Resort ise maç akşamı 1000 kişilik dev bir davet düzenlenecek. Daha önce sahada oynayan dünyanın en büyük yıldızlarının her biri birer masada yer alacak. O her bir masaya oturmanın da işadamları açısından bir maliyeti olacak. Yani masaya oturan işadamı belli bir parayı Eto'o vakfına hibe edecek.

Bu maçın biletleri şu anda satışa bile çıkmış durumda. En yüksek kategorideki biletlerin fiyatı localardan oluşuyor ve 987 TL. 2. kategorideki biletler batı ve doğu alt bloktan oluşuyor. Yani sahaya en yakın konumdaki bu koltuklarda bilet fiyatları 823 TL, üçüncü kategoride 494 TL, dördüncü kategoride 263 TL, beşinci kategoride 165 TL fiyatla satılıyor.
Bugün itibariyle maça tam 1 ay olmasına rağmen localar hızla tükenmeye başladı. Stadın en iyi görüş açısına sahip tribünleri biletler satışa çıkar çıkmaz kapışıldı.

Messi'den 16 Temmuz'da Antalya'dayım videosu

Neymar 16 Temmuz Antalya maçını böyle duyurdu!