Demet Sabancı Çetindoğan'ın Maçka'daki otelinde ünlü markalar geçidi
Şirket Haberleri
ComScore'un verilerine göre Google, global online arama motorları arasında liderliğini Aralık ayında da büyük bir fark ile devam ettirdi.
Türkiye'den çıkıyor
Amerikan sivil havacılık sektörü önemli bir birleşmeye hazırlanıyor.
HSBC, Tofaş için hedef fiyatını 10.1 TL'den 12.7 TL'ye yükseltirken,12 aylık vade ile %24 getiri potansiyeli doğrultusunda yatırım tavsiyesini "Endekse Paralel Getiri"den "Endeksin Üzerinde Getiri"ye yükselttiklerini belirtti.
Greenlight Capital Başkanı milyarder yatırımcı David Einhorn, kasasında 137 milyar dolar nakdi bulunan Apple'a cimriliği nedeniyle dava açtı.
Elektrik Üretim A.Ş.'ye ait Kangal Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesinin nihai pazarlıkta en yüksek teklif 81'inci turda 985 milyon dolar ile Konya Şeker- Siyahkalem kazandı.
Japonya’nın en büyük üçüncü kamera üreticisi Nikon’un hisseleri, şirketin Mart’ta bitecek 2012/2013 mali yılına ait kar tahmininin ardından 1985’den beri en büyük düşüşünü yaşadı.
Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Selahattin Hakman, Enerjisa'nın İstanbul Anadolu Yakası (Ayedaş) ve Toroslar elektrik dağıtım bölgeleri ihalelerine teklif vermek için çalıştıklarını söyledi.
70 milyar dolarlık şirket 4'üncü M'i yönetime çağırdı!
"Ekonomik krizi öngöremedik ama..."
Güler Sabancı CNN İnternational'a konuk oldu...
Şeker Piliç A.Ş, olumlu gelişmelerin devam etmesiyle önümüzdeki aylar içinde tekrar üretime başlama konusunda gayretlerinin devam edeceğini bildirdi
BDDK’nın internet sitesinde yer alan taslakta, şirket kurmak için gereken belgeler yeniden belirlendi.
İDO'nun rakibi olarak denizlere inen BUDO'nun yolcu sayısı 10 bine ulaştı.