Sneijder tehlikesi

Gaziantep maçında Sneijder'siz çıkacak olan Cimbom, Hollandalı futbolcunun son 2 sezonda oynamadığı 7 maçın 5'ini kazanamadı

Sneijder tehlikesi

Trabzon'a yenilen ve Süper Lig'de zirveyi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, Wesley Sneijder'den de oldu. Gördüğü 4. sarı kartla cezalı duruma düşen Hollandalı yıldız, bu hafta Gaziantep maçında forma giyemeyecek. Galatasaray'ın hücumdaki en önemli ismi olan Sneijder'in olmayışı, Hamza Hamzaoğlu ve taraftarları düşündürürken, sarı-kırmızılı takımın Hollandalı oyuncunun yokluğunda sergilediği etkisiz performans da endişeleri arttırıyor.

G.Birliği'ni yenemedi

Sneijder'in gol attığı 17 maçtan galibiyetle ayrılan ve 51 puan toplayan Galatasaray, Hollandalı yıldızın son 2 sezonda ligde oynamadığı 7 maçın 5'inde sahadan 3 puanla ayrılamadı. Bu sezon Sneijder sadece Gençlerbirliği maçında yer almazken Galatasaray, Ankara'dan 1 puanla dönmek zorunda kaldı. Hamzaoğlu, Sneijder'in yerine Emre Çolak'ı sahaya sürmeyi planlarken Trabzon maçında etkili futbol oynayan ve bir de gol atan Emre'nin Gaziantep maçındaki performansı merakla bekleniyor.

Kaynak:Fotomaç