Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurulda başkan belli oldu. Sarı-lacivertli kulüpte yapılan seçimde rekor sayıda oy kullanıldı. Vefa Küçük resmi rakamlarla birlikte, Ali Koç'un seçimleri kazandığını açıkladı.

Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi 17.00'de tamamlandı. Saat 17.00 itibariyle oy vermek için sıraya giren üyelerin de oy kullanmasına izin verildi. Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım oylarını kullandı. Her iki başkan adayı da oy verme işlemlerini tamamlamalarının ardından yoğun ilgiyle tribüne yönelerek seçimin tamamlanmasını bekledi.

Fenerbahçe'nin olağan seçimli genel kurulunda 27 bin civarında oy kullanıldı.

Oy verme işleminin ardından oy sayımına geçildi.

Oy sayımı sürerken Aziz Yıldırım ve Ali Koç birlikte kürsüye çıktı. Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık, inşallah sayın Ali Koç ve arkadaşları çizdiğimiz harita doğrultusunda Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar." ifadelerini kullandı.

Divan Başkanı Vefa Küçük, resmi sonuçlarla Ali Koç'un seçimleri kazandığını açıkladı. Fenerbahçe'de böylelikle 3. Ali Koç dönemi başlamış oldu.

Kullanılan oy sayısı: 27.489

Geçerli oy: 26.947

Ali Koç: 16.464

Aziz Yıldırım: 10.483

Aziz Yıldırım'ın sosyal medya hesabından; "Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda, yeniden başkan seçilen Sayın Ali Koç ve yönetimini tebrik ediyoruz. Yeni dönem bütün Fenerbahçemize hayırlı olsun, bütün delegelerimize ve bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Fenerbahçe kazandı." mesajı yayınlandı.