Toptan Satışın En Güvenilir Adresi: Bizim Toptan

2002 yılından bu yana Yıldız Holding bünyesinde hizmet veren Bizim Toptan; en çok tercih edilen markaların ürünlerini ekonomik fiyatlarla tüketicilere sunuyor.

Toptan Satışın En Güvenilir Adresi: Bizim Toptan
Türkiye'nin bir numaralı toptan mağazası olan marka, yılların satış tecrübesini e-ticaret alanına da taşıyor. Geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken İnternet mağazası hızlı, pratik ve güvenli online alışveriş sağlıyor.

Aradığınız Her Şey Bizim Toptan'da!

Bizim Toptan; temel gıda, içecek, atıştırmalık, temizlik, ofis elektroniği, kağıt ürünleri, sarf malzemeleri ve kişisel bakım kategorilerinde farklı markalara ait binlerce ürünü tek bir çatı altında buluşturuyor. Şirketler, ofisler, esnaflar, konaklama hizmeti veren tesisler, fabrikalar, kamu kuruluşları, askeri kurumlar, evler ve bireysel müşteriler Bizim Market’te tüm ihtiyaçlarına kolayca ulaşabiliyor. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve indirim fırsatlarıyla tüketicilerle buluşuyor.

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Alışveriş

Tüm Türkiye'ye toptan satış hizmeti veren Bizim Toptan, özel kampanyaları sayesinde toptan alışverişi daha cazip ve ekonomik hale getiriyor. Kolay kullanım amaçlanarak düzenlenmiş site tasarımı sayesinde aranan tüm ürünler rahatlıkla bulunuyor, tek tıkla sipariş verilebiliyor. Sipariş edilen ürünler MNG Kargo ile hızlı ve güvenli bir şekilde teslim ediliyor. Üstelik tüketiciler, 50 TL ve üzeri alışverişlerinde kargo ücreti de ödemiyor. "Çok Al Kazan" kampanyası sayesinde seçili ürünlerde belirlenen miktarda yapılan siparişlerde ürünün birim satış fiyatı düşüyor. "Avantajlı Set" paketinde farklı ürün gruplarından oluşan setler uygun fiyatlardan satışa sunuluyor. "Görülmemiş Fırsat" kampanyası ise belirlenen satın alma koşulları çerçevesinde yapılan alışverişlerde sistemin otomatik olarak seçtiği ürünlerde büyük indirimler uyguluyor. Tüketicilere, yaptıkları alışverişler sonrası çeşitli hediye ürünler de gönderiliyor.

Üyelere Özel Kampanyalar ve Avantajlı Fırsatlar

E-ticaret.bizimtoptan.com.tr sitesine üye olunarak göz atılan veya sipariş edilen ürünlere yönelik kişiye özel indirim ve fırsatlardan yararlanılabiliyor. Birkaç basit adımda üyelik oluşturulabileceği gibi Facebook üzerinden de sisteme giriş yapılabiliyor. SMS ve e-posta duyuru listesine katılarak avantajlı ürünlerden ve en yeni indirimlerden haberdar olunabiliyor. Daha hızlı bir alışveriş için üye olmadan da sipariş oluşturulabiliyor. "Siparişlerim" bölümünden siparişin teslimat süreci takip edilebiliyor. Henüz kargoya verilmemiş ürünler iptal edilip değiştirilebiliyor. Bizim Toptan'ın tüketici dostu sipariş iptali, iade ve değişim olanaklarından sorunsuz bir şekilde yararlanılabiliyor.

Siz de evinizin ve iş yerinizin ihtiyacı olan tüm ürünlere Bizim Toptan İnternet mağazası güvencesiyle ulaşmak için pratik bir şekilde üye olabilir; dünyaca ünlü, güvenilir markalara ait kaliteli ürünleri kolayca sipariş edebilirsiniz.