Yeni rota Ramos

F.Bahçe Arsenal'li Ospina'yı yüksek maliyeti nedeniyle kaleci arayışında rotayı Brezilya'ya çevirdi.

Yeni rota Ramos

Yabancı kaleci arayışlarında uzun süredir David Ospina ismine ağırlık veren Fenerbahçe, Arsenal'in Kolombiyalı file bekçisinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçme aşamasına geldi. Bu transfer şimdilik askıya alınırken, rota Brezilya'ya kırıldı. Sarı-lacivertli takım, scout ekibi tarafından daha önce defalarca izlendiği ortaya çıkan Corinthians'ın 1.95 boyundaki file bekçisi Cassio Ramos'u gündeme aldı.

3 MİLYON EURO'LUK BÜTÇE

Kulübü ile sözleşmesi 31 Aralık 2015'te sona eren 28 yaşındaki dev kalecinin şartları Ospina'ya nazaran daha uygun. Ramos için 3 miyon euro'luk bir transfer bütçesi belirleyen yönetimin, önümüzdeki günlerde Corinthians'la görüşmelere başlayacağı bildirildi. Bu arada Fenerbahçe'nin Portekiz'den de bir kaleci ile ilgilendiği, adı belirlenemeyen kalecinin kiralanmasının gündemde olduğu iddia edildi.

5 YIL PSV'DE OYNADI

6 Haziran 1987 doğumlu olan Cassio Ramos, profesyonel kariyerine 2006'da Gremio'da başladı. 2007- 12 yılları arasında PSV'de oynayan dev file bekçisi, 2009'da bir sezon Sparta Roterdam forması giydi. 2012'den beri ise Corinthians'ın kalesini koruyan Ramos, 10 kez Brezilya U20 Milli Takımı'nda görev yaptı.