‘Allah belasını versin’

8’de kendini yere attığı için saçma bir kartla sararan ve elleri kapalıyken çarpan top nedeniyle 2. sarıdan kızarıp F.Bahçe aleyhine penaltıye sebep olan Topal, Hırvat hakeme bu sözlerle tepki gösterdi.

‘Allah belasını versin’

BRAGA maçının hakemi Ivan Bebek, Türk futbolunun en beyefendi isimlerinden biri olan ve gerek saha içi gerekse saha dışındaki tavrıyla herkese örnek olan Mehmet Topal’ı bile isyan ettirdi. UEFA Avrupa Ligi’nde Portekiz’de oynadıkları rövanş maçında Bebek, F.Bahçe’yi kıymaya 8. dakikada milli futbolcuya kendisini yere attığı gerekçesiyle verdiği saçma sapan sarı kartla başladı.

PEREIRA’YI da ÇILDIRTTI

ARDINDAN 32’de Mehmet Topal’a verdiği faulle Pereira’yı çileden çıkardı. 65’te elleri kapalı olmasına rağmen Mehmet Topal’ın eline çarpan top nedeniyle penaltı noktasını gösterdi. Ardından asıl şoku tecrübeli oyuncuyu ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı bırakarak yaşattı.

F.BAHÇE’DEKİ İLK KIRMIZI

F.BAHÇE kariyerinde ilk kez kızaran en son 2010-11 sezonunda Valencia’da oynarken oyundan atılan Mehmet Topal, Ivan Bebek’in yönetimine ve kararlarına tepkisini az ama öz oldu: ALLAH BELASINI VERSİN, BİZİ DOĞRADI...

Skorer