Arena'da 'Volkan' patladı

G.Saray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır BB'ye evinde yenildi. Hakem Volkan Bayarslan, Cimbom'un bir golünü, bir de penaltısını vermedi

Arena'da 'Volkan' patladı

Galatasaray'a Türk Telekom Arena'da büyük şok... Yedeklerle çıktığı ilk karşılaşmada Diyarbakır Büyükşehir Belediye'yi 4-1 mağlup eden Galatasaray, sahasında 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Toplam maliyeti 3 milyon euro civarında olan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük bir sürprize imza atan Diyarbakır Büyükşehir Belediye ATV'de yayınlanan maça adeta golle başladı. 3. dakikada ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Ercan Çapar'ın şutunda, top Sinan'ın uzandığı köşeden ağlara gitti: 0-1. Galatasaray bu dakikadan sonra Diyarbakır kalesini abluka altına alsa da golü getirecek pozisyonları yaratamadı. 31. dakikada Selçuk'un kafa vuruşunda Abdullah kale çizgisini geçen topu elle çıkartması da maçın kırılma noktasını oluşturdu. Galatasaray'da ikinci yarıda da değişen fazla bir şey yoktu. Buna karşılık Diyarbakır BB 90+2'de attığı golle de kapanışı ilan etti. Yusuf skoru belirleyen isimdi: 0-2.

ARENA'DA 'VOLKAN' PATLADI
Galatasaray'ın Diyarbakır Büyükşehir Belediye ile oynadığı karşılaşmada tam anlamıyla hakem faciası yaşandı. Maçın 31. dakikasında Galatasaray'ın kullandığı köşe vuruşu sonrasında Selçuk İnan topa yükseldi ve kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı kaleye doğru gönderdi. Topun çizgiyi geçmesine ve kale içinde bulunan Abdullah'ın topu elle çıkarmasına karşın pozisyonu tam cepheden gören Volkan Bayarslan oyunu devam ettirdi. Galatasaraylı oyuncuların topun çizgiyi geçtiği ve Abdullah'ın elle kestiği yönündeki itirazları sonucu değiştirmezken Bayarslan üstüne Pandev'e sarı kart göstermeyi uygun buldu! Ayrıca Volkan Bayarslan, 55. dakikada Samet'in Selçuk'u ceza sahası içinde düşürmesini de es geçti.