Beşiktaş ve Fenerbahçe Gomez'i istiyor

Arjantin’in Lanus ekibinde forma giyen 23 yaşındaki Gustavo Gomez'in menajeri, "Gomez için Türkiye’den ciddi teklifler aldık" açıklamasını yaptı

Beşiktaş ve Fenerbahçe Gomez'i istiyor

Beşiktaş ile F.Bahçe, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının ardından, bu kez de transfer savaşının içerisine girdi. Hem ekonomik hem de geleceğe yatırım yapabilecek isimleri kadrosuna katmak isteyen iki kulüp, rotasını Güney Amerika'ya kırdı. Gustavo Gomez transferi için ısrarcı olan F.Bahçe'ye bu transferde Beşiktaş da rakip oldu. Gomez'i sezon başından bu yana takip eden siyah-beyazlılar, Şenol Güneş'in de ısrarları sonucunda Lanus ile bir görüşme gerçekleştirdi ve Paraguaylı oyuncunun fiyatını sordu.

6 MİLYON EURO İSTENDİ

Genç futbolcu için Beşiktaş'tan 6 milyon euro'luk bonservis bedeli talep eden Lanus, Fenerbahçe ve sürpriz bir şekilde devreye giren Porto ile de görüşmelerini sürdürüyor. Konu hakkındaki en net açıklama ise menajer Augusto Paraja'dan geldi. Paraja, "Gomez için Türkiye'den çok ciddi teklifler aldık. Başkan bunu bize iletti. Görüşmelerimiz devam ediyor ve böylesine iyi bir teklifi değerlendirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

KANATTA DA OYNAYABİLİYOR

Futbol kariyerine Libertad'da başlayan Gustavo Gomez, 2014 yılında Arjantin Ligi takımlarından Lanus'a transfer oldu. 23 yaşındaki genç oyuncu, asıl mevki stoper olmasına rağmen savunmanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Sol ve sağ ayağını da kullanabilen Gomez, Paraguay Milli Takımı ile Copa America'da da mücadele edecek.
(Fotomaç)