Caner'e af yok .

Milli futbolcu hakkındaki son kararı yönetim verecek.

Caner'e af yok .

Fenerbahçe'de oynadığı 6 sezona futboluyla damga vuran Caner Erkin'in, sarı-lacivertli kulüple tüm bağı kopmak üzere... Galatasaray'la oynanan derbi maçı öncesi adını ilk 11'de göremeyince teknik direktör Vitor Pereira'ya küfürlü konuşan yıldız futbolcu, o gün bugündür kadro dışı...

Yönetim, özür dileyen Caner hakkındaki kararı Pereira'ya bırakmış, Portekizli çalıştırıcı bunun için birkaç gün süre istemişti. Caner, günlerini hakkında verilecek kararı beklemekle geçiriyor. Gelen haberler ise taraftarı üzecek cinsten. Alınan bilgilere göre Pereira, Caner Erkin'e ihtiyacı olmadığını söyledi. Bunu bir rapor haline getirip yönetime sunduğu belirlenen sarı-lacivertli teknik direktörün, "Caner oyun sistemime uymamakta direniyor. Çıkardığı huzursuzlukları, yaşattığı sorunları ise hiç saymıyorum. Bu zaten malumunuz. Kendisi ile çalışmak istemiyorum" ifadelerini kullandığı belirtiliyor.

HÂLÂ BİR ŞANSI BULUNUYOR

Ancak Pereira'nın bu kararı, Caner için her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Bu karar onu sezon sonuna kadar takım dışında tutmaya yetse de Fenerbahçe defterini kapatmaz. Zira Pereira'nın da koltuğu da sallantıda. Şampiyonluğun kaçması halinde görevine son verilmesi kesin. Caner 'in Fenerbahçe'de kalması için hâlâ bir şansı var. Tabii kalmak isterse. Zira sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve Mancini'nin takımı İnter'le prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor. Gökhan ve Topal'la Trabzonspor maçı sonrası görüşmeler başlayacak. Caner'e davet gidip gitmeyeceği ise merak ediliyor.

PİYASA DEĞERİ 11.5 MİLYON EURO

Fenerbahçe ile ayrılık aşamasına gelen Caner Erkin, tam bir sessizliğe bürünmüş durumda. Ağzından, geleceği ile ilgili tek kelime çıkmıyor. Formunu korumak için özel bir spor salonunda çalışan 27 yaşındaki futbolcu, eğer kendisine "Kal" denmezse bedavaya gidecek. Caner'in piyasa değeri 11.5 milyon euro.

Fotomaç