Cem Uzan:G.Saray bana gelseydi Ibrahimovic'i hediye ederdim

Bu sözler Galatasaraylı ünlü bir iş adamına ait...

Cem Uzan:G.Saray bana gelseydi Ibrahimovic'i hediye ederdim

Fransa'da yaşayan medya eski patronu, Genç Parti eski genel başkanı ve Galatasaray üyesi ünlü iş adamı Cem Uzan’ın “Mayıs ayında çok sevdiğim vatanıma dönüyorum. Dursun bey Ibrahimovic’i hayal bile edemez. Bana gelselerdi hediye ederdim. Galatasaray benim yaşam şeklim. Başkanlığa aday olacağım” şeklindeki sözleri sarı-kırmızılı camiada büyük heyecan yarattı. Uzan’ın adaylık çalışmalarına başladığı, İstanbul’daki ekibini de seferber ettiği öğrenildi.

Uzan'ın açıklamaları taraftarları flaş transferler için de umutlandırdı. Uzan’ın da etrafına “Para önemli değil. Genç ve yıldız oyuncuları ne pahasına olursa olsun Galatasaray’a kazandıracağım” dediği belirtildi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı olarak Şampiyonlar Ligi kupasını Türk Telekom Arena’ya getireceğini de söyleyen Cem Uzan’ın güçlü bir liste ile kongrede aday olacağı ve Galatasaray’ı Avrupa’nın ilk 5 takımı arasına sokmak için proje hazırladığı bildirildi.,

Jardel’i getirmişti

Cem Uzan, yönetici olmamasına rağmen dünyaca ünlü golcü Mario Jardel’i 2000 yılında Türkiye’ye getirmiş ve Galatasaray’a hediye etmişti. Sarı-kırmızılı takım da Jardel’in mükemmel oyunu ve golüyle Real Madrid’i devirerek Avrupa Süper Kupası’nı müzesine taşımıştı. Uzan, yeni isimler getireceğini de söyledi.


Amkspor