Fenerbahçe'den müjde

Kutlamalar devam ediyor...

Fenerbahçe'den müjde
SKORER
2013-2014 Spor Toto Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala açık ara şampiyonluğunu ilan Fenerbahçe'de kutlamalar devam ediyor.
Yöneticiler, futbolcu, teknik ekip iş ve sanat dünyasından pek çok misafir ile coşkulu bir şekilde şampiyonluğu kutlayan Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü İsmail Kartal, transfere yönelik bir müjde verdi.
Mevcut kadrolarının kaliteli olduğuna dikkat çeken Kartal, ''Kaliteli bir oyuncu grubumuz var ama 2-3 takviye elbette ki olacak. Zaten bu isimler de çantamızda hazır durumda" şeklinde konuştu.
Ersun Yanal ise tarihi bir şampiyonluk elde ettiklerini vurguladı ve şunları söyledi:
''Fenerbahçe’nin büyük ailesi birlikteyiz. Büyük aile mesajımızı canlı olarak yaşıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü 9 branşta mücadele ediyor. Amiral gemisi futbol takımı. Yıllardır süren kaosa rağmen gelen şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz. Takımımızın kazandığı şampiyonluk, diğer branşlarımızın başarılı performansı mutlu etti. Burada olmak ayrıcalık ve güzellik. Böyle bir ortamda olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Yarın kupa töreni var. Bu şampiyonluğun öyküsü oldukça önemli. Çok konuşulacak bir tarih yazıldı. Farklı bir durum vardı. Başkanımız Aziz Yıldırım ve ekibi ciddi bir mücadele içindeydi. Bu süreçle başlayan ve gelişen, benim başladığım noktaya kadar gelen süreç vardı. Futbolun içinde kalmak zordu. İyi bir ekibimiz var. Bunların hepsini bir araya getirdiğimizde yazılması geren önemli hikayeyi oluşturduk.''
Moussa Sow: ''Dia ve Niang şampiyonluktan çok bahsetti''
''Çok güzel bir sezon geçirdik. 19. şampiyonluğu kazandık, bu da Kulübümüz için çok önemli. Yarını iple çekiyorum. Kupa kutlamasından çok fazla bahsettiler. Dia ve Niang eski şampiyonluk kutlamalarından çok bahsetti. Kulamalar öncesinde toplanan insanların uzun süre şampiyonluğu kutladıklarını ifade ettiler. Taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduğum bir sezonu geride bıraktım. Allah’a şükür bu sezon 15 gol attım. Bana destek veren bana inanan herkese ve Kulübümüze teşekkür ediyorum.''