FerkoSignature zirvede yolu yarıladı!

Wembley Stadı ile adını duyuran dünyaca ünlü mimar Norman Foster'ın imzasıyla Ferko tarafından hayata geçirilen İstanbul Levent'tei FerkoSignature, 30 katlık projenin 15'inci katına ulaştı!

FerkoSignature zirvede yolu yarıladı!
İstanbul'daki en presitjli projeler arasında gösterilen Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerindeki FerkoSignature'da yolun yarısı tamamlanırken projede yer alan ofislerin yüzde 80'inin şimdiden satılması dikkat çekti.

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan ve Ferko tarafından hayata geçirilen FerkoSignature hızla yükseliyor. İstanbul Levent’te bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan projede 15’inci kata gelindi. İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te yükselen FerkoSignature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı.
Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği nitelikli ve özel projelerle dikkat çeken Ferko’nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği FerkoSignature’da 15. kata ulaşıldı. Henüz inşaatının yarısı tamamlanmasına rağmen yatırımcısından büyük ilgi gören 30 katlı projede ofislerin yüzde 80’i satıldı. Dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster’ın imzasını taşıyan, tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getirecek FerkoSignature’ın yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

FerkoSignature zirvede yolu yarıladı! - Resim : 1
FERKOSIGNATURE 40 BİN METREKARE BRÜT SATILABİLİR ALANA SAHİP
Toplam 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofislerin satışında hızla ilerlenirken, 10 bin metrekare brüt alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2’deki ofislerin kiralanması ise proje tamamlandıktan sonra gerçekleşecek.
FerkoSignature’ın satılabilir alanlarının yüzde 80’inin sahiplerini bulduğunu belirten Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten; “Projemizde titizlikle çalışarak oldukça büyük bir yol kat ettik. Levent’in merkezinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan FerkoSignature yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.

FerkoSignature zirvede yolu yarıladı! - Resim : 2
FERKOSIGNATURE NEREDE?
İstanbul’un en değerli arazisi üzerinde yükselen ve merkezi konumu ile ön plana çıkan Ferko Signature, metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 km, Maslak’a 6 km ve Taksim’e 7 km mesafede yer alıyor. Ferko Signature’da satış fiyatları, metrekaresi 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor.

ŞAŞIRTAN MİMARİ
Lüks ve konforun birarada sunulduğu Ferko Signature, rahat bir iş ortamı sağlamak ve farklı ihtiyaçları karşılayabilmek amacıyla profesyoneller tarafından yönetilecek olan Business Center’a da ev sahipliği yapıyor.İş ortamında fonksiyonelliği yeniden tanımlayan Business Center'da yüksek standartlarda planlanmış ofis ve toplantı odaları yer alıyor. Business Center bünyesinde özel iş görüşmelerinin daha keyifli bir ortamda yapılmasını sağlayan SignatureLounge da yer alıyor.

FerkoSignature zirvede yolu yarıladı! - Resim : 3
İş hayatına tamamen farklı bir dokunuş yapan FerkoSignature, ferah ve modern ofislerinin yanı sıra molalar için özel olarak kurgulanan 'Kent Bahçesi' ile defarklılığını ortaya koyuyor. ‘Kent Bahçesi’ konsepti ile oluşturulan yeşil alan, kafe ve restoranları da içinde barındıran bölge, iş yaşamının hızlı temposunda çalışanlar için soluklanacak mekan olarak ön plana çıkıyor.

HEARST KULESİ'NİN DE MİMARI
Londra’da Wembley Stadyumu, 30 St. Mary Axe Gherkin Kulesi, New York’ta Hearst Kulesi, Hong Kong ve Beijing Uluslararası Havalimanı gibi projelere imza atarak dünya çapında ün kazanan mimar Lord Norman Foster imzasını taşıyan FerkoSignature, iş hayatını ev konforunda yaşamak isteyenlere özel olarak tasarlandı.
Detaylı bilgi için:
Şebnem Ateş – desiBel Ajans – 212. 231 06 73 / 534 573 34 39 - sebnem.ates@desibelajans.com
Mustafa Salih – desiBel Ajans – 212.231 06 73 / 530 016 86 81 – mustafa.salih@desibelajans.com