Galatasaray sponsorluğu ne olacak?

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat 30 milyonluk sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Ancak dev inşaat firmasına bugün yapılan operasyonla yöneticileri gözaltına alındı.Şimdi gözler Galatasaray ile yapılan sponsorluk anlaşmasına çevrildi.

Galatasaray sponsorluğu ne olacak?

İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen 'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasına ilişkin 'himmet' operasyonun hedefi bu kez inşaat devi Dumankaya İnşaat oldu. 100'ü aşkın kişinin gözaltına alındığı operasyonda şüpheliler arasında Dumankaya inşaatın Onursal Başkanı Halit Dumankaya, Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya da bulunuyor.

GALATASARAY'LA YAPTIĞI ANLAŞMA ŞİMDİ NE OLACAK?

Bilindiği üzere geçtiğimiz yılının ekim ayında Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Dumankaya İnşaat’ın Türkiye çapındaki gayrimenkullerinden ilk yıl 9 milyon TL, ikinci yıl 10 milyonTL ve üçüncü yıl 11 milyon TL olmak üzere toplam 30 milyon TL'lik bölümünü Galatasaray'a devretmesi gerekiyordu. Ancak bu sabah yaşanan olaylardan sonra sponsorluk anlaşmasının şartlarının yerine getirilip getirilemeyeceği merakla bekleniyor.