Galatasaray'a Nani müjdesi!

Jorge Mendes ile pazarlıklarını sürdüren Bülent Tulun, Portekiz’in Hırvatistan maçı sonrası Manchester United’lı yıldızla masaya oturacak

Galatasaray'a Nani müjdesi!

G.Saray, bu yaz transfer döneminin çileği olması beklenen Portekizli yıldız Nani için artık geri sayıma geçti. Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, Manchester United’ın yıldızı için pazartesi günü yurt dışına çıkıyor. Portekiz, pazartesi Hırvatistan ile İsviçre’de hazırlık maçı oynayacak. Tulun’un Hırvatistan maçı sonrası Nani ile bir araya gelip, transfere nokta koyması bekleniyor.

MENDES İLE TEMAS

Bülent Tulun, Nani’nin menajeri Jorge Mendes ile yaptığı görüşmelerde önemli bir mesafe kat etti. Nani ile yapılacak yüz yüze görüşmelerin ardından Portekizli futbolcunun transfer şartları netleşecek.

6 MİLYON ALIYOR

İddialara göre G.Saray, Nani’ye karşılık Manchester United’a 9 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. Kırmızı Şeytanlar ise 12.5 milyon euro istiyor. Cim Bom, Nani’ye ise yıllık 3.8 milyon euro önerdi. Menajer Mendes ise yıllık 5 milyon euro talep etti. Nani, Manchester’da yıllık 6 milyon euro kazanıyor.