Cem Yılmaz'dan karaborsa tepkisi: Beni germeyin, biletler kaç paraysa o kadar yahu

Uzun bir aradan sonra "CMXXIV" adlı gösterisiyle sahnelere dönmeye hazırlanan oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, gösterisinin biletlerinin karaborsada fahiş fiyatlara satıldığı eleştirilerine yanıt verdi.

Cem Yılmaz'dan karaborsa tepkisi: Beni germeyin, biletler kaç paraysa o kadar yahu

Komedyen Cem Yılmaz, gösterilerinin biletlerinin karaborsaya düşmesine tepki gösterdi.
Cem Yılmaz, 'CMXXIV' adlı gösterisinin biletlerinin karaborsada fahiş fiyatlara satıldığı eleştirilerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Yılmaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ben yine üzerime düşen uyarıyı yapayım da; Sevgili arkadaşlar İstanbul'da bir ortalama gösteri bileti ne kadarsa benim ki de o kadar... 30 yıl oldu… Yıllardır ‘karaborsa oluyor, lütfen almayın, yapmayın, etmeyin. Sahte bilet bile olur aman’ desem de bu çocuksu çığlık bir anlam bulmuyor… Bunu denetlemesi, yasaklaması, yaptırım uygulamasını da eh ben yapacak olmadığıma göre tek çarem kalıyor gösteri yapmamak. Ha oldu… Son kez söylüyorum ben dört tane gösteri yapmıyorum 100 tane gösteri olacak bu sezonda. Biri, kurum gibi bilet satan bir site görünümüyle internet üzerinden hiçbir sorumluluk almadan ‘Heyyo bilet var 47.800’ deyince biri de almayıversen yahu! Allah aşkına yok biletler 50 bin, yok biletler 20 bin, yok biletler 100 üzerinden beni germeyin. Biletler kaç paraysa o kadar yahu… Ağabey önlerden var mı? Parasıyla ha! Ona hiç girmiyorum bile."