Yeni hazırlanan proje ile Ünye Limanının konteyner kapasitesi Karadeniz'e sınırı olan Rusya, Ukrayna, Moldova, Bulgaristan, Romanya ve Gürcistan'daki limanlardan daha büyük olacak.
Güncel Haberler
Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Teşvik Paketi'yle ilgili düzenlemeyi Star'dan Resul Kurt bugünkü köşesinde masaya yatırdı. İşte o yazı:
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Panama Kanalı Genişletme Projesi’ni gerçekleştiren ekiple bir işbirliği platformu kurulacağını açıkladı
Türkiye yasağının kalkmasının ardından, Ruslar tur operatörlerine koştu. Bu sefer uçak krizi çıktı. Rus havayolları talebe yetişemedi.
Uşak'ta işten çıkarılan işçi, İşçi, feshin geçersizliği ve işe iadesine karar verilmesi istemiyle dava açtı.
Yurt içi piyasaların ve Kapalıçarşı'nın bayram tatili nedeniyle kapalı olduğu günde altın rekor üstüne rekor kırıyor.
Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyeti müjdesi, yaklaşık 1 milyon 200 bin ticari aracı ilgilendiriyor.
En iyi iPhone uygulamaları açıklandı. Ücretsiz en iyi 10 iPhone uygulamaları sıralamasında zirvede Snapchat var!
Medvedev, Türk meyve ve sebze ürünlerinin ithalatına yönelik kısıtlamalarla ilgili henüz bir karar alınmadığını söyledi.
Ramazan Bayramı'nın ülkemize huzur ve refah, halkımıza ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini diliyoruz
Türkiye'deki otomotiv endüstrisi, haziran ayında, Temmuz 2008'den bu yana aylık bazda en yüksek ihracat rakamına ulaştı.
Dünyada en fazla doğalgazı en fazla satan ve alan ülkeler açıklandı.
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atatürk Havalimanı saldırısından önce teröristlerin Fatih’te bir evde 32 gün kalmasından sonra evlerin denetimsiz kiralanmasına ilişkin yeni karar aldıklarını açıkladı.
EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye’nin bütün illerinin doğal gaz konforundan yararlanabilmesi için süren çalışmalarla ilgili olarak, "Ağrı ve Tunceli için de yeni süreci başlattık.” dedi.
Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'la yayına girdikten sonra büyük reyting başarısı yakalayan Paramparça dizisinin İsveç'teki yayın hakları İsveç devlet kanalı STV tarafından satın alındı