Hamzaoğlu 12 milyon euro istedi

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Alex Telles için PSG'den resmi teklif geldi ama sarı-kırmızılılar rakamı beğenmedi

Hamzaoğlu 12 milyon euro istedi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da, Brezilyalı yıldız Alex Telles ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı...

Arap sermayesini arkasına aldıktan sonra Fransa’da bileği bükülmeyen ve Avrupa’nın dev kulüpleri arasına giren Paris Saint Germain, Avusturya kampı öncesi Sarı-Kırmızılılar’ın kapısını çalarak Telles için resmi teklifini kulübe iletti.

8 milyon Euro’luk teklifi ilk etapta olumlu bulan ve pazarlıklar sonucu rakamı 10 milyon Euro’ya çıkarmayı planlayan yönetim, hemen bir değerlendirme yaparak durumu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na iletti.

Bu esnada Telles’in menajeri de yöneticileri arayarak, “Biz PSG ile anlaştık. Sizin için de uygunsa gitmeye hazırız” dedi. Ancak Hamzaoğlu’ndan gelen yanıt işin rengini değiştirdi.

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN 12 MİLYON EURO UYARISI

Tecrübeli çalıştırıcı, “Eğer 12 milyon Euro’ya kadar çıkacaklarsa verelim. Ama 12’nin altında bir fiyata bırakmayalım. Çünkü Telles bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde piyasasını artırabilir. Devre arasında teklif gelirse değerlendirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Cimbom, PSG’den 12 milyon Euro talep etti. Ancak Fransız ekibi bu rakama çıkmadı ve 8 milyon Euro’da ısrar etti. Yönetim de hocasını dinleyerek transfere izin vermedi.

57 MAÇTA 3 ASİST!

Performansıyla birçok G.Saray taraftarını memnun edemeyen Alex Telles, 2013-14 sezonunu devre arasında Mancini döneminde Gremio’dan 6 milyon 150 bin Euro’ya transfer edilmişti.

İlk sezonunda 21 resmi maçta 1 gol atıp 2 asist yapan 23 yaşındaki Brezilyalı sol bek, geçen yıl ise 36 resmi maçta 1 gol, 1 asistle oynadı. Telles böylece 57 maçta 2 gol atıp 3 de asist yaptı.