Kanada dil okulları ile kusursuz eğitimi keşfedin

Kurulmuş olduğu 1998 yılından bu yana kaliteli hizmetiyle adından sıkça söz ettiren ICES Turkey Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Merkezi, Türkiye’deki öğrencilere Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Avustralya ve Kanada gibi eğitim seviyesi yüksek ülkelerde yabancı dil öğrenme fırsatını tanıyor.

Kanada dil okulları ile kusursuz eğitimi keşfedin

Yurt dışı eğitim ve kariyer merkezleri arasında özel bir yere sahip olan ICES Turkey; yaz okulları, Master/MBA, üniversite programları, sertifika ve diploma programları, lise değişim programları ve dil okulları alanlarında vermiş olduğu hizmetlerle dünyaya çok daha farklı bir pencereden bakmanızı sağlıyor. Refah seviyesi en yüksek ülkeler arasında yer alan Kanada ile anlaşmalı olarak ilerletmiş olduğu Kanada dil okulları programı ile dikkat çeken ICES Turkey, Kanada'nın öğrencilere sunduğu sonsuz imkanları güçlü eğitim sistemi anlayışıyla harmanlıyor.

Söz konusu eğitim olunca, dünyadaki birçok ülkeyi ardında bırakan Kanada, Türkiye'den gelen öğrencilere kaliteli ve zengin bir eğitim vadediyor. Devlet kontrolünde bir eğitim sistemi sunan Kanada dil okulu programları ile öğrenciler hem yabancı dillerini geliştiriyor hem de farklı kültürlerle bir arada yaşama şansını yakalıyor. Kanada dil okulları uzun süreli eğitimlerde kampanyalı ve indirimli fiyatlar uygularken isteğe bağlı olarak öğrencilerin toplu ya da birebir şekilde eğitim almalarını sağlıyor. Sağlık, temizlik, refah ve eğitim seviyesi oldukça yüksek olan Kanada, yabancı dil eğitiminin yanı sıra üniversite ya da yüksek lisans programlarına katılmak isteyenlere de fırsat tanıyor.

Kanada dil okulu programlarına dahil olan öğrenciler; Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi, IELTS, TOEFL, CO-OP programlarına da katılabiliyor. TOEFL ve IELTS sınav hazırlık eğitimini bir arada veren sistemiyle ön plana çıkan Kanada dil okulları, birçok farklı şehirde hizmet veriyor. Kanada'nın başkenti Ottawa, Ontario eyaletinin başkenti ve Kanada'nın en büyük şehri olmanın yanı sıra iş ve sanat merkezi olması yönüyle dikkat çeken Toronto, Kanada'nın üçüncü kozmopolitan şehri olan Vancouver, Yeni İskoçya'nın da başkenti olan Halifax ve Quebec eyaletinin en büyük kenti, kuzey bölgesinin Paris'i olarak nitelendirilen Montreal şehirlerindeki Kanada dil okulları çatısı altındaki öğrencileriyle sürekli iletişim halinde olan ICES Turkey her türlü konuda destek sağlıyor.

Siz de Kanada dil okulu programlarına katılarak hem yabancı dilinizi geliştirmek hem de Kanada'nın yüksek standartlarında bir yaşam sürmek istiyorsanız, kesinlikle doğru satırları okuyorsunuz. Kanada'da gitmek istediğiniz şehri ve eğitim görmek istediğiniz okulu seçtikten sonra aile yanı, yurt ya da apartman dairesi gibi farklı konaklama seçeneklerinden sizin için en uygun olanını seçebilirsiniz. Kanada'da bir yandan huzuru yaşamak bir yandan en iyi okullarda eğitim görmek istiyorsanız, Kanada dil okulları ile ilgili çok daha detaylı bilgilere ICES Turkey aracılığıyla ulaşabilirsiniz.